Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

child tax working tax

Polecane posty

Gość gość

Czy kto sie orientuje czy revenue rozliczając kwoty bierze pod uwagę tylko poprzedni rok?otóż sprawa wygląda tak: wydaje mi sie,że za poprzedni rok (2012-2013)nie należy nam sie job,bo przekroczyliśmy te 26 tys.mamy jedno dziecko.ja od pół roku nie pracuje jestem na job seekers.i raczej pracy niedostane bo jestem w ciąży. od tego roku nasza sytuacja bardzo sie zmieniła.tylko m pracuje.czy revenue bierze też obecna sytuację pod uwagę,czy tylko kwoty za rok poprzedni?

Gość gość
Za zeszly rok biora pod uwage rok podatkowy do 5 kwietnia tego roku , ale jak zadzwonisz zeby sie zdeklarowac to zapytaja o zarobki za ten rok podatkowy czyli od 5 kwietnia tego roku

Gość gość
Trzeba zadzwonic do nich i poinformowac ze sytuacja sie zmienila i przewidywany dochod na ten rok wyniesie tyle i tyle. Ja co roku podaje.

Gość gość
Ja im zgłosiłam jak tylko straciłam pracę,że nie pracuje.ostatnio dzwonilam żeby podać zarobki.i według tych kwot nic nam sie nie należy.dlatego pytam czy oni biorą pod uwagę też obecna sytuację czy kierują sie zarobkami za zeszły rok.dodam,że babka sie mnie nie pytala o zarobki na ten rok.a wiedzą że jest bezrobotna.

Gość gość
Ja im zgłosiłam jak tylko straciłam pracę,że nie pracuje.ostatnio dzwonilam żeby podać zarobki.i według tych kwot nic nam sie nie należy.dlatego pytam czy oni biorą pod uwagę też obecna sytuację czy kierują sie zarobkami za zeszły rok.dodam,że babka sie mnie nie pytala o zarobki na ten rok.a wiedzą że jest bezrobotna.

Gość gość
biora pod uwage zarobki z zeszlego roku, reszte maja w d***e