Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Ryczaca 40tka ?

Polecane posty

Gość ;)Zulluss
Goraca Zuzia:) obudziłaś ie już?:)

Gość ;)Zulluss
"Jestem singlem I bzykac mi sie chce jak diabli, choc jeszcze nie znalazlam tego, ktory ma mi zrobic dobrze " Zuzia to Twoj wpis:) tz mam rozumieć ze jeszcze nikt Ci nie zrobił dobrze??:)

Ponad rok wytrzymalam, to I jeszcze troche wytrzymam. Najwazniejsze, ze w koncu poszlam po rozum do glowy I postanowilam zerwac z cnotliwoscia. Szkoda ze tak pozno.....no ale lepiej niz wcale

Zuzia masz rację co użyjesz to twoje nikt ci nie odbierze . Tylko nie przesadz bo ktoś może ci wystawić złą opinię

Pfffff.......no coz, to londyn.....mam o gdzies. Poza tym nastolatka nie jestem wiec az tak Duran chyba tez nie. Wszystko idzie zgodnie z planem. Nie mam zamiaru wskakiwac byle samcowi do wyrka. Selekcja musi byc :)

Gość ;)Zulluss
"A polaki niech sobie nadal szukaja dziewic ksiezniczek....hahaha!" bueeu Zuzia jaka zagraniczna sie zrobiła;)

Eeeee tam zarganiczna. Skoro dla polakow jestem za stara, bo tak mi mowia.....to zajelam sie nie polakami, proste. Po co mam marnowac czas. I tak za duzo go zmarnowalam na naszych, ktorzy mysla jak arabstwo. To nasi niech sobie wyrywaja te wiecznie mlode laseczki, ktore ich nie chca, a ja sie zajme jakimis fajnymi niepolskimi chlopakami. Proste Dla kazdego cos milego...

Gość ;)Zulluss
Goraca Zuzia:) cos to zbyt uogólniasz:) źle trafiałaś miałaś pecha:) taki sam procent buraków jest w każdej nacji:)

Gość ;)Zulluss
Jak masz takiego pecha to trafisz na buraków angoli albo buraków kolorowych i będzie jeszcze gorzej;)

Gość Olek85
"Uderzam w goraca krew" Czyli idziesz na niedomytych i śmierdzących latynosów/hiszpanów. Znałem paru takich. Prawie zawsze śmierdziało starym potem jak się przechodziło obok jego pokoju. Ohyda! Przykrywał to perfumami ale bez mycia daleko się nie zajdzie. Życzę szczęścia z chopcami-macho. (według statystyk ich średnia chooja jest całkiem niska, może to idzie w parze ze wzrostem)

Tak sobie to tlumacz. Latynosow tez tak srednio lubie....ale hiszpan....hmmmm Tez znam takich niedomytych polakow, wiec nie ma co generalizowac. Moj obiekt ma 180 wiec chyba nie jakis kurd*pel, co? Uuuuoooooo nie do wiary, co? Uhehhehehhe

Tak sobie to tlumacz. Latynosow tez tak srednio lubie....ale hiszpan....hmmmm Tez znam takich niedomytych polakow, wiec nie ma co generalizowac. Moj obiekt ma 180 wiec chyba nie jakis kurd*pel, co? Uuuuoooooo nie do wiary, co? Uhehhehehhe

Tak sobie to tlumacz. Latynosow tez tak srednio lubie....ale hiszpan....hmmmm Tez znam takich niedomytych polakow, wiec nie ma co generalizowac. Moj obiekt ma 180 wiec chyba nie jakis kurd*pel, co? Zeby co po niektorzy nasi amanci byli choc w polowe tak zadbani jak moj obiekt, to by bylo super. Uuuuoooooo nie do wiary, co? Uhehhehehhe

Niech kazdy wybiera to, co uwaza za sluszne. Mnie polskie chlopaki nie chca ze wzgl na wiek, to biore zabawki I IDE do innej piaskownicy....czy wam sie to podoba czy nie....I mam zamiar miec swietna zabawe

Gość ;)Zulluss
a jak ci ktoś ukradnie zabawki?:)

Gość Olek85
Nic sobie nie tłumaczę tylko dzielę się moimi doświadczeniami. Ten śmierdziuch, o którym mówiłem był z Madrytu i miał ze 170-kilka cm wzrostu jak juz mówimy o wzroście. 180cm to ok. Przynajmniej nie jest niski bo inny z Madrytu miał chyba 160 i wielką szopę na głowie, taki Frodo haha! Wogóle trzeba być z nimi ostrożnym bo są też średnio szczerzy. Był program o takiej Szwedce co była z Hiszpanem. Zakochała się w nim i zaproponował, że za rok zamieszkają w Hiszpanii w jego domu, do którego teraz nie mógł jej zaprosić dlatego bo komuś tam wynajmował. Więc sprzedała swój dom w Szwecji i razem podróżowali i mieli fajnie za te pieniądze. Jak się kasa skończyła to on zniknął, ona została się bez kasy i bez domu (Domu w Hiszpanii też nie było oczywiście).

Gość Olek85
Nic sobie nie tłumaczę tylko dzielę się moimi doświadczeniami. Ten śmierdziuch, o którym mówiłem był z Madrytu i miał ze 170-kilka cm wzrostu jak juz mówimy o wzroście. 180cm to ok. Przynajmniej nie jest niski bo inny z Madrytu miał chyba 160 i wielką szopę na głowie, taki Frodo haha! Wogóle trzeba być z nimi ostrożnym bo są też średnio szczerzy. Był program o takiej Szwedce co była z Hiszpanem. Zakochała się w nim i zaproponował, że za rok zamieszkają w Hiszpanii w jego domu, do którego teraz nie mógł jej zaprosić dlatego bo komuś tam wynajmował. Więc sprzedała swój dom w Szwecji i razem podróżowali i mieli fajnie za te pieniądze. Jak się kasa skończyła to on zniknął, ona została się bez kasy i bez domu (Domu w Hiszpanii też nie było oczywiście).

Gość gość
gorąca zuzia pisz na maila arte759@wp.pl mam 18 lat i dużego zaganiacza

A ilu polakow bajeruje....mysle ze to nie zalezy od narodowosci....kazdy facet to potencjalna oszust. Zreszta, kto powiedzial, ze ja meza szukam......chce sie zabawic, bez wzgl ile to potrwa. Podoba mi sie facet, a ja jemu, to o to chyba chodzi. Myslalby kto, ze polacy tacy porzadni I uczciwi. W kazdej nacji znajda sie brudasy I oszusci. Co do dluzej palki, to ostatnio znalazl takiego co mial 21 cm, ale manier zero. Do konsumpcji nie doszlo, a facet tak mi swym zachowaniem siebie obrzydzil, ze mam gdzies ten jego rozmiar. Ja jestem nisko I mam powiedzmy ciasna wiec max 17-18 w zupelnosci mi wystarczy.....no ale najwazniejsze chyba umiejetnosci, no nie? :) :) :)

A ilu polakow bajeruje....mysle ze to nie zalezy od narodowosci....kazdy facet to potencjalna oszust. Zreszta, kto powiedzial, ze ja meza szukam......chce sie zabawic, bez wzgl ile to potrwa. Podoba mi sie facet, a ja jemu, to o to chyba chodzi. Myslalby kto, ze polacy tacy porzadni I uczciwi. W kazdej nacji znajda sie brudasy I oszusci. Co do dluzej palki, to ostatnio znalazl takiego co mial 21 cm, ale manier zero. Do konsumpcji nie doszlo, a facet tak mi swym zachowaniem siebie obrzydzil, ze mam gdzies ten jego rozmiar. Ja jestem nisko I mam powiedzmy ciasna wiec max 17-18 w zupelnosci mi wystarczy.....no ale najwazniejsze chyba umiejetnosci, no nie? :) :) :)

Gość Olek85
"Co do dluzej palki, to ostatnio znalazl takiego co mial 21 cm, ale manier zero." Haha chyba wiem o co ci chodzi. Ale podobnie bywa z dziewczynami. Niektóre myślą, że są nie wiadomo jak piękne i się zachowują arogancko jak by były miss świata a w rzeczywistości często są najwyżej średnio ładne. Po prostu się akurat ładniej ubrały albo mają makijaż. "Ja jestem nisko I mam powiedzmy ciasna wiec max 17-18 w zupelnosci mi wystarczy" Tyle to akurat ja mam! :) ...Skąd piszesz?