Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinaw

Wierzycie w przeznaczenie?

Polecane posty

Gość malinaw

Powiem prosto z mostu. Zakochałam się w kimś kogo nie znam. Widziałam tego faceta może z 4x w przeciągu 1,5 roku. Możecie się śmiać, ale myślę o nim co jakiś czas, prześladuje mnie to, że chciałabym go poznać albo chociaż jeszcze raz zobaczyć. Co o tym sądzicie? Jestem naiwna?

Gość fanatic
powinnaś wsiąść na swojego jednorożca, pojechać do niego i sprawdzić czy to będzie miłość od pierwszego wsadzenia :), jeśli stwierdzisz, że jest hujowy to wróć do domu p**dnij sobie grzdyla i strzel samobuja :P:D

Gość gość
to nie milosc, to tylko zludzenie.Spodobal ci sie i ponosi cie wyobraznia.Nigdy z nim nie rozmawialas, a szkoda, bo prawdopodobnie gdyby sie odezwal to caly czar by od razu prysl.

Gość malinaw
Właśnie nie jest jakoś super przystojny, raczej powiedziałabym, że zwyczajny, ma okulary na przykład. Nie rozmawiałam z nim niestety, tylko raz powiedział, że mu uratowałam życie dając mu drobniejsze pieniądze :P:D Zaśmiałam się i poszłam, jak to ja :| No i tak fajnie się uśmiechał... To nie było ktoś, kto mnie totalnie zlewa, widziałam, że mu się podobam.

Gość hipokyci sie zwą
niech zgadne mas z13 lat

Gość malinaw
Mam więcej, ale skoro uważasz, że to jest na poziomie 13-latki, to się lepiej nie będę przyznawać ile mam :)

Gość do morlland pały
10