Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anika86

test owulacyjny pozytywny kilka dni pod rzad a ciaza

Polecane posty

hej dziewczyny czy wam se zdarzylo ze testy owulacyjne wychodzily wam pozytywne kilka dni pod rzad???, cykla mam regularne 24-25dn, @mialam 18.05, test pozytywny owulacyjny wyszedl mi 12dc 2takie same kreseczki tak samo bylo do 17dc ciagle pozytywne testy owulacyjne, do dnia dzisiejszego 21dc wychodza mi tez 2 kreseczki tylko ze jedna slabsza sadzicie ze pokazuja wczesna ciaze?? do testowania pozostalo mi kilka dni, oczywiscie wspolrzylam w te dni mam cicha nadzieje ze sie tym razem udalo bardzo bysmy tego chcieli

Gość gość
testy owulacyjne po owulacji zawsze powinny wyjść pozytywne

Gość gość
testy owulacyjne nie wskazują na ciążę lub jej brak

Gość gość
Gosc zgadzam sie, tez tak mialam, zreszta ja mialam napisane w ulotce ze gdy raz sie zobaczy dwie kreski nie powoinno sie robic juz. O pozytywnym tescie owulacyjnym i ciazy czytalam, zdarza sie ale jak byly robione w dniu spodziewanej miesiaczki. Ale to pojedyncze przypadki

w poprzednim cyklu tylko jednego dnia wyszedl mi pozytywny test owulacyjny kolejnego dnia 2 kreska slabsza a kolejnego dnia tylko jedna kreska, napewno nie jest to norma zeby ciagle testy owulacyjne po owulacji wychodzily pozytywne nie wierze w takie brednie...napewno jest tego jakas przyczyna chociazby zwiazana z hormonami, zgadzam sie z tym ze test ow. powinno sie robic do czasu pojawienia sie 2 kresek pozniej juz nie

Gość gość
Raz uzywalam testow i wyszly mi 5 dni pod rzad dwie kreski, a napewno nie mialam zadnych probleow z hormonami. Bo w tym wlasnie cyklu zaciazylam. I nie uwazam ze dlatego mi sie pokazywaly caly czas dwie kreski. Za wczesnie, dopiero po zagniezdzeniu wydzielane sa hormony ciazowe ktore swoja budowa przypominaja hormon LH i dlatego niektorym dziewczynom wychodzi dodatni przed spodziewana @. Poczytaj autorko na internecie jest duzo wypowiedzi na ten temat, bo smam sprawdzalam.

przedstawiam tylko swoj punkt widzenia nie wierze w to zeby przez 12-14dn po owulacji test owulacyjny pokazywal 2 kreski tak jak ktos wczesniej napisal ze po owulacji zawsze pokazuje pozytyw bo w moim przypadku w pierwszym cyklu stosowania testow tak nie bylo. wspomnialam o hormonach bo jestem ciekawa czy komus z takimi problemami test owulacyjny tez wychodzil klka dni z rzedu pozytywny, mam za wysoka prolaktyne stad takie przypuszczenia. oczywiscie biore leki na jej obnizenie. chcialam sie tylko dowiedziec jakie moga byc tego przyczyny