Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Życzenia od byłego , czy powinnam ?

Polecane posty

Gość gość

Hej Dziewczyny :) mam dylemat . Mój były mnie zdradził , oszukał potraktował jak śmiecia . A dziś napisał mi życzenia imieninowe '' wszystkiego najlepszego '' bez żadnych uśmiechów , bez niczego , powinnam odpisać dziękuję ? Mam do niego ogromny żal , że po kilku latach razem wyrzucił mnie jak śmiecia ze swojego życia .

Gość odwalił robotę
"rzucił" ci/napisał/ na odczepnego jak jakiemuś pieskowi,a co to miało być? ochłap? czy nie widzisz,że jest górą nad tobą? i ty się zastanawiasz czy mu odpisać? za takie życzenia? przestań przynajmniej gnoić siebie nie daj mu satysfakcji,zlekceważ je,a poszedł....

Gość gigi gigi
tak oczywiście, napisz do niego, podziękuj i przeproś, ze musiał cie zdradzać i że to wszystko twoja wina poproś go również żeby wrócił do ciebie a ty zgodzisz się na zdrady i ewentualne bicie jak będzie wkurzony, żeby mógł się wyładować!

Gość gość
Dzięki za odpowiedz :)) dodam , że na ulicy udaje , że mnie nie zna . Nie wiem po co napisał :/

Gość gość
napisz ,że dziękujesz ale nie wiesz komu , bo nie znasz tego numeru telefonu.

No tak. Osoba kulturalna powinna odpisać, a jakże??? Życzenia są życzeniami. Proponuję zatem. ... Ze względu na dobre wychowanie jakie odebrałam z domu serdecznie dziękuje za pamięć i mimo nieprzyzwoitości jakie sobie zrobiłam odczytując wysłane mi życzenia życzę Tobie samych wzlotów, wzwodów, wyskoków tak mi dopomóż Bóg!!!

Gość gość
Zdzichu !! dzięki za poprawę humoru ! hahaha :))

Gość gość
Zdzichu !! dzięki za poprawę humoru ! hahaha :))

A proszę Ciebie bardzo proszę bardzo!!! Czapkę tych? ..... No śliwek dałbym aby zobaczyć jego minę po odczytaniu sms-a!!!! Ale??? Zaraz nie mam sliwek!!! Ma ktoś śliwki "psia mac" pilnie potrzebne!!!

Gość gość
Ja bym odpisała pocałuj się w d**ę