Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waiting4summer

Jak mozna co chwile chwalic sie w necie zdjeciami usg?

Polecane posty

mam kolezanke, ktora jest teraz w 33 tc. Co 3 tyg ma robione usg, i co te 3 tyg wrzuca na portale sesje z tymi zdjeciami. rozumiem pochwalic sie 1 zdjeciem, ale dodawac po 3-5 zdjec z kazdej wizyty? nie wiem moze ja tylko mam takie zdanie i sie czepiam, ale w mnie to przesada

Gość gość
zacznij sie interesowac swoim zyciem i daj zyc innym chce wrzucac niech wrzuca, ktos ci kaze to ogladac? a moze jestes jakas nieudana straczka, co? ps. nie mam konta na zadnym portalu spolecznosciowym, ale jakos nie rusza mnie to co robia inni ludzie

Gość gość
nie wiem tez nie rozumiem

Gość Anetka85.
Masz racje ... u Mnie wrzucają nawet z 4tyg... a to taki wczesny początek, U mnie w 4 tyg też było ok.. choć wiadomo ,że tam za bardzo nie widać ..a pózniej się okazało ,że się ciąża nie rozwija... więc nie rozumiem po co się chwalić całemu światu... Nikomu zle nie życzę ... ale takie rzeczy się zdarzają

Gość gość
tez tak sadze, tu nie chodzi o wtracanie sie w czyjes zycie bo to przeciez inni afiszuja sie sami ze swoim zyciem publicznie! ale chwalenie sie 5 tygodniowym zarodkiem to przesada, w ogole wrzucanie fotem z usg to przesada, tyle sie jeszcze moze wydarzyc, nawet w 33tyg ciazy..nikomu zle nie zycze ale nie wyobrazam sobie wrzucic zdjecia(obojetnie z jakiego tyg ciazy) a potem w sytuacji gdyby nie daj boze cos poszlo nie tak usuwac to zdjecie i tlumaczyc wszytskim co sie stalo! to chore...w gole z tym "onanizowaniem sie publicznie" macie cos nie tak....sama stracilam ciaze, zadnych fotek nie wrzucalam, teraz tez jestem w ciazy, to 33 tydzien ale zadnej fotki nigdzie nie zamieszczam....

Gość o matko...
Badanie USG to dla mnie coś tak intymnego, że mogłabym pokazać zdjęcie dziecka jedynie najbliższym (mężowi, mamie, siostrze), a nie wklejać w internet by poszło w świat.

Gość gość
Moja znajoma też tak robiła,ale ignorowałam te zdjęcia. Teraz Jej dziecko ma rok,wrzuca co tydzień ok 40 zdjęć jak Franuś je,śpi,kąpie się itp. Wysyła przy tym wiadomość do wszystkich-"nowe zdjęcia Skarba,lajkować i komentować. "A kobieta ma 29 lat.

Gość gość
Nie pomoge, tez tego nie rozumiem. Widocznie to jedyna rzecz, która ta osoba może się pochwalić - a to i tak nie jej zasługa.

Gość gość
dlatego ja nie mam konta na zadnym portalu spolecznosciowym. Pamietam jak mialam kiedys n-k. Jedna znajoma miala kilkaset zdjec swojego synka tlyko ze na jednym zdjeciu mial glowe przechylona w prawo, na innym o 1 mm bardziej w prawo , na innym 2 mm bardziej w prawo itp itd. Masakra jakas. I jeszcze chcieli w moim znajomych byc ludzie, ktorych widze moze raz na rok i tylko "czesc" powiem.