Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niania00

Objawy ciąży

Polecane posty

Gość Niania00

Witam, zacznę od tego, że między 24-25 maja miałam owulację, w te dni kochałam się z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, ale był to stosunek przerywany, wiem że nie stanowi to żadnej antykoncepcji, jednak oboje nie boimy się ewentualnej ciąży, a nawet cieszylibyśmy się z małej dzidzi:) Dziś jest mój 31 dzień cyklu, miesiączka powinna pojawić się już jakieś 3 dni temu, co prawda ostatnie kilka miesięcy mam zaburzenia cyklu, spowodowane nagłym i dużym schudnięciem. Ostatnie cykle wahały się od 27 do 29 dni. Od poniedziałku (3 czerwca) boli mnie brzuch jak na okres (co chwila wydaje mi się, że to już to), piersi bolą tylko jak je dotykam, jestem przeogromnie senna, ciągle ziewam, spałabym całymi dniami, mam bóle krzyża i tak jakby nerek, chce mi się często siusiu, ale tak też mam podczas okresu, także boli mnie głowa i mam częste jej zawroty. Czy to może być ciąża? Jeśli tak to kiedy wykonać test, żeby był jak najbardziej wiarygodny? Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość 27 - 29
to żadne wahania tylko super regularny cykl! Biologia się kłania!

Gość Niania00
Przy tym gdy wcześniej miałam regularny co do dnia, a nawet mniej więcej godziny, to jednak jest to dla mnie wahanie. Poza tym ta odpowiedz nie ma praktycznie nic do głównego sensu mojej wypowiedzi, a na niej mi zależy najbardziej :)