Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thorad

wszczęcie procedury administracyjnej w szkole ŻAK

Polecane posty

Gość thorad

Witam, Mam takie pytanie odnośnie szkoły ŻAK, miło byłoby gdyby ktoś kto był w podobnej sytuacji do mojej się wypowiedział. A więc zapisałem się na darmowy kierunek 2 letni, poszedłem na kilka zajęć i stwierdziłem że zajęcia całkiem mijają się z moimi wyobrażeniami wiec przestałałem chodzić. Znajomi mówili, że jak przestane chodzić to wyślą mi pismo że mnie skreślają z listy i tyle. A tu się okazuje dostaje listy wysłane priorytetem, smsy że koniecznie mam się wstawić na daną godzinę w dany dzień w związku z wszczęciem procedury administracyjnej. I teraz moje pytanie brzmi, o co chodzi z tą całą procedurą, czy jest to po prostu skreślenie z listy słuchaczy czy może wiąże się to z jakimiś większymi problemami?

Gość hanka milion
mam podobny problen czy moze ktos wie juz cokolwiek na ten temat ?

Gość hanka milion
mam podobny problen czy moze ktos wie juz cokolwiek na ten temat ?

Gość gość
jakąś umowę z tą szkołą macie? nie wiem, jak to jest z takimi szkołami, w językowej dają umowę, gdzie jest wszystko dokładnie napisane, co, jak, gdzie i kiedy. jeśli macie coś takiego, proponuję tam zajrzeć. nie sądzę, żeby była z tego grubsza afera, pewnie ta procedura to jakaś nowa forma skreślania z listy słuchaczy. może trzeba coś podpisać, czytać umowy albo zadzwonić i się dowiedzieć, o co chodzi

Gość gość
Mam ten sam problem wytłumaczy mi ktoś o co chodzi ??

Gość gość
i jak, wiesz coś?