Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkanie czy domek?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie i jak Wam się mieszka? Ja za jakiś czas będę myślała nad wyprowadzką i ogarnięciem czegoś i taragają mną mieszane uczucia..

Gość gość
Ja na razie mieszkam w wynajmowanym mieszkaniu w kilkupiętrowym bloku, ale marzy mi się jakiś przytulny kąt w przyszłości - nawet ciasny, ale własny

Gość gość
domek

Gość milusinska8888
fajnie mieć domek, ale to duże koszta - wszystko jest na twojej głowie, jakieś ogrzewania itd.

ja mieszkam w domku, ale mialam tez okazje mieszkania w bloku. wedlug mnie mieszkanie lepsza sprawa, nie masz tylu spraw na glowie tj ogrodek itd, drozsze utrzymanie, martwienie sie o to by rozpalac w piecu, bo jak tego nie zrobisz to marzniesz.. a w bloku wystarczy odkrecic kaloryfer i spokoj itd

Gość gość
ja tez mialam taki dylemat rok temu - ale jednak wybralismy mieszkanie na malych bloniach w szczecinie - raz, ze nie trzeba sie tak martwic jak w przypadku wlasnego domu, poza tym mamy blisko do centrum, a nie wiadomo gdzie bysmy wybudowali cos swojego na wlasna reke, znajac zycie dalej. a ze udalo nam sie zdobyc mieszkanie z ogrodkiem, to mam taka namiastke domku ;)

Gość humdi22
Dużo zależy od tego czy potrzebujesz aż takiej przestrzeni - bo mieszkanie jest jednak o wiele łatwie ogarnąć, chociażby posprzątać ;p

Sprzedam domek murowany, ocieplony do całorocznego zamieszkania na działce rekreacyjnej 730 m2. W domku pokój z kominkiem, aneks kuchenny, garderoba, łazienka, na piętrze sypialnia z widokiem na Odrę i jezioro Dąbskie. Oprócz tego spiżarnia, pomieszczenie gospodarcze, drewutnia oraz spory kawałek ziemi na uprawę nowalijek i nie tylko, dużo drzew i krzewów owocowych. Nie drogo!!!

Gość gość
Jeśli ktoś zainteresowany to pisać:)

Gość gość
w domku spora kasa na ogrzewanie jak nie potrafisz lub nie masz czasu musisz ogarnac teren wokół czyli= ogrodnik domek jest fajny jak masz kase na pracowników dawniej sie to słuzba nazywało jak cie nie ma ktos musi dogladnac posprzatac i w domu i teren wokól domu

Gość hrabinasamozwaniec
to zależy co kto lubi ;) w domku płacisz mniej niż w blokach, czynsze x 12 na rok wyjdzie drożej jak ogrzać mały domek. Wokół cisza, spokój, własny ogródek warzywny, owoce same rosną na drzewkach i suma sumarum policzyć wszystko to jednak domek wychodzi połowę taniej. Ruch na świeżym powietrzu pozwoli zachować sylwetkę i formę na długie lata.