Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek lodzkie :)

mam ochote pogadac o ....

Polecane posty

Gość gość
jezeli od razu wyskoczy z chcica to.. raczej dostana. :D dlatego IMO etapami jednak lepiej, no i masz czas na rozpoznanie "terenu" - bo czasem faceci to tez gaduly i taki zaraz rozklepie na prawo i lewo... a jak etapami, to masz wiecej czasu na ocene denata i ryzyko utraty 'reputacji" zanim naprawde do czegos dojdzie :D Natomiast co do "automasazu" to widzialem i slyszalem juz panny na miescie trabiace bez krepacji o tym czy tamtym, wiec rekodzielo na nikim wrazenia juz zdaje sie nie robi. :D nie wiem, tak mi sie wydaje po prostu, nie jestem wyrocznia, tylko kombinuje. ;) Uczyc? no.. bo utkwilo mi to Twoje "ja nawet w polowie tak wyedukowana seksualnie nie jestem" :D Konwersacyjna.. nie, nawet mi to przez mysl nie przeszlo. :classic_cool:

Gość flexieksi
Ale ze co??Nie podobam Ci sie? Nie chcesz ze mna pokonwersowac, ewentualnie przejsc do etapu wlasciwego?Nie chcesz??:P No ale...rekodzielo to fajne urozmaicenie, a nie cel. Celem jest doglebna penetracja do jasnej ciasnej(waze slowa, majac Twa wrazliwosc na uwadze:)) I tak sobie rozprawiam ani kroku w kierunku spelnienia nie robiac, a nie robie kroku, gdyz albowiem jestem chorobliwie niesmiala i tylko w sytuacji lozkowej sie rozkrecam:D Sam widzisz...bledne kolo i kaplica:D

no nieśmiałośc może skutecznie fajny klimat zablokować, no i oczywiscie musiało by byc to spotkanie dyskretne :) a nie żeby klepac o tym wkolo bo to nie o to chodzi..... ma byc milo i na chwile zapomniec o codziennosci :)

Gość gość
"Nie chcesz ze mna pokonwersowac, ewentualnie przejsc do etapu wlasciwego?Nie chcesz??" przeciez wlasnie konwerswuje :D a czy do etapu wlasciwego...poki co zachowuje tajemnicze milczenie :classic_cool: "Celem jest doglebna penetracja do jasnej ciasnej" Lepiej bym tego nie ujął. Moze tylko to "do" niepotrzebne. :D och, nie jestem az tak wrazliwy. mozesz sie nie wstrzymywac. Wstrzymywanie jest niezdrowe, chcicy rowniez. :classic_cool: "jestem chorobliwie niesmiala" - tak, tak, wiemy, znamy. :D " tylko w sytuacji lozkowej sie rozkrecam" aaa, wiec jednak sytuacje juz mialy miejsce. Czyli tak tragicznie nie bylo jak przedstawiasz... :P

hehe dobre :)

Gość eksi
Noooo....ale czy ja mowilam, ze kompletna posucha, 40letnia dziewica?Ktos mnie juz z litosci rozdziewiczyl:D Czyli mam szanse?A moge miec wymagania?No wiesz...ze ladny,meski, apetyczny?:D

nawet powinnas miec wymagania, takie spotkanie powinno sprawic przyjemnosc a nie czekac kiedy koniec :) heheheh

Gość eksi
No i koniec piesni.Wymagania sploszyly chlopa.Zegnaj okrutny swiecie!:-/

Gość gość
Jak zajrzysz tu jeszcze duszku, to napisz koniecznie:D

Gość gość
ojj pobawilbym sie tak i milo poagadal :):)

Gość eksi flexi
Gdzie jest moj pan od konwersacji, no gdzie?Jak ja mam ,cholera, do czesci wlasciwej przejsc skoro akcja sie cofa??😭

Gość pan od konwersacji
Wg zyczenia, jestem z powrotem. musialem sie nieco kimnac, poza tym gdzies zniknelas na dluzej. :D No i chwilowo nie mam full dostepu do kompa, co troche utrudnia penetr....,pardon, konwersacje. :classic_cool: "ladny,meski, apetyczny" co? organ? (reszta mniej wazna, chodzi przecie o penetracje, nie zapominajmy :D) ... mysle ze ujdzie w tloku... tzn, yy.. w cylindrze, tzn... no, wiesz gdzie. :classic_cool: Wymagania zawsze mozna miec, niestety kwestia z ich wykonalnoscia jest zawsze niewiadoma. Sama rozumiesz, De gustibus... itd. :D Mysle ze az tak wiele tej litosci chyba nie potrzebowal, faceci to raczej nie meczennicy... :classic_cool:

Gość eksi
Troche zdrzemnac??Ladne troche:D Ile pan masz lat, ze tego rodzaju drzemki uprawiasz?:P Tak, tak...o penetracje chodzi allllleeee...przecie jak juz mi sie rzeczona trafia, to bym chciala ja czule rozpamietywac pozniej. Jedno z nas bedzie sie bardzo starac, a drugie bedzie piekne. Padlo na Ciebie, wiec lepiej sie uczesz. Organ...niby jak organ ale dobrze, zeby go nie trzeba bylo szukac z uzyciem mikroskopu elektronowego i maczety:P Tak sobie teraz pomyslalam, ze tych wymagan jednak troche jest, nie?Te brzydkie i niedopchane tak maja, przymknij na to oko. P.S. Co robiles z wieczora?Ogladales mordobicie czy czytales Poradnik malego pszczelarza?Osobiscie obstawiam to drugie, nie wygladasz mi na wielbiciela MMA.No. Czekam niecierpliwie na Twoj powrot:P

Gość eksi
Nie no...cierpliwosc cierpliwoscia ale tyle czekac?:-/

Gość pan od konwersacji
drzemka jak drzemka, po nocce czasem bywa dluzej. ja wtedy konczylem 'dzien', Ty zaczynalas. :D poza tym, jak mowilem, teraz jestem bez kompa, co nie ulatwia... zreszta, ogolnie, nie bywam tu zbyt czesto, ot czasem wpadne poplawic sie w tutejszym 'specyficznym' klimacie "bez ograniczen". :D czyli mnie przydzielono role pieknego, a Ty bedziesz sie bardzo starac, rozumiem? haha. :D Elektronowy raczej nie bedzie potrzebny.. gigant nie jest, ale rozepchnie raczej niezle, co podobno wazniejsze. :classic_cool: nie wiem, kiedy bede back, bo .. jak mowilem, teraz kompa nie mam (jade na wspolnym), poza tym, za niedlugo znow znikne na dluzej ;) w razie czego - 5density@gmail.com. :D a poza tym, nie nastawiaj sie od razu na jakies ekscesy, mimo wszystko ja nie az z takich narwancow :classic_cool:

Gość eksi
A jednak...pamietasz o mnie. Przeslodkie to. Wyslalam Ci mocno rozwinieta wiadomosc. Takze...do kiedys:P