Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morski kwiat

Matka bylej dziewczyny chce zebysmy do siebie wrocili

Polecane posty

Gość Morski kwiat

Od pewnego czasu dostaje smsy od Matki byłej dziewczyny, z która byłem koło 3 lat. Że ona (była dziewczyna) ciągle o mnie myśli, że nadal przegląda nasze zdjęcia w skrócie nie może nikogo znaleźć że każdego faceta ma za oszusta matrymonialnego etc etc. Szybko się nie zastanawiając napisałem do byłej dziewczyny ot takiego zwyczajnego smsa w stylu co słychać, co porabiasz?. Na to w odpowiedzi otrzymałem chłodne, acz dosadne delikatnie mówiąc "odprawienie z kwitkiem". Nie wiem co o tej sytuacji myśleć, czy matka straciła już kontakt z córką i cofnęła się w czasie (dodam że nie jesteśmy razem od 3 miesięcy) i przywołuje rzeczy z przed rozstania czy to jakiś grubszy spisek mający na celu....no właśnie.. a może to coś nie działa między córką a matką i matka w obawie o bezpieczeństwo córki próbuje mnie w coś zaangażować. Sam nie wiem co o tym myśleć, nie ukrywam rozdrapało to stara ranę. Pozdrawiam,

Gość gość
wez sobie znajdz nowa facet i tyle

Gość Morski kwiat
już mam :-) więc ten problem pomijam, raczej chodzi mi o całośćsytuacji

Gość dsafasdfa
wydaje mi się że ona chce do ciebie wrocic a matka ma jej w tym pomóc

Gość mrowieniewnogach
olej te chora sytuacje

Gość gość
moze po prostu matka w tajemnicy przed nia to zrobiła,bo chciala dobrze. dziewczyna moze wie ze kogos masz, albo to taka postawa bez powodu, albo chce bys sie starał. my czesto gramy w dziwne gierki i same nie wiemy o co w tym chodzi.

Gość Morski kwiat
Matka skomentowała jej "odprawienie z kwitkiem" jako uniesieniem honoru. Mówiła też żebym nie rezygnował, dziwna ta cała sytuacja :-/

Gość gość
twoj wybor przeciez tesciowa ci nie nakarze chyba ze zamierzasz zawsze tesiowej sluchac badz powazny i sam zdecyduj

Gość Morski kwiat
No właśnie nie mam wyboru, jeżeli mata mi pisze że ona o mnie myśli ja wysyłam smsa i widzę w skrócie "żegnam" to kto w co gra?

Gość moim zdaniemm
i po co ten dylemat? przecież i tak masz już inną i o byłą nie masz zamiaru się starać