Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachowanie faceta dzuewczyny co robic?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny co powiecie o takim gostku: patrzy sie na mnie od kilku miesiecy( tzn ilekroc usiade na lawce w pasazu handlowym) on ma tam swoje stoisko handlowe.po kilku tyg nawet probowal zagadac ale go zbylam...mniejsza o to, teraz postanowilam nawiazac znajomosc podeszlam nawet dwa razy do niego z zapytaniem ze niby chce cos kupic( drugi raz kupilam) i wiecie co?!! Nie bylo nic jakbym byla zwyklym klientem( to po co mnie tak obserwowal)?? Malo tego wyslalam mu nawet zaproszenie na fb nie zaregowal skasowal moja prosbe.wczoraj przechodzil kolo mnie to znowu sie odwrocil I patrzyl. Nie rozumiem? Naprawde zawsze sie patrzyl jak ciele w malowane wrota.nie jest wstydliwy... Co wy myslicie o tym??wiem ze jest singlem.

Gość gość
idz na uczuciowy z tymi wypocinami, co myle o tym...ze masz 15 lat i problemy jak wiekszosc pryszczatych nastolatek,

Gość gość
A z czym ma stoisko? Z miesiem halal czy z kartami do telefonu Lebara?

Gość gość
ostatni wpis, strzal w dziesiatke! pewnie ma stoisko z obudowami do telefonow komorkowych albo okularami slonecznymi za 5 funtow :D

Gość srcolll
albo portfele ze "skory" za piataka i torby za 10 hahaa

Gość gość
A jak go znalazlas na facebooku? Z tego co napisalas to wyglada, ze ty za nim lazisz, moze sie patrzy, bo sie ciebie boi.

Gość gość
Niemadra jesteś? Nie znasz kolesia i go ma fb zapraszasz a dodatkowo na lawce przesiadujesz? On myśli ze jesteś idiotka

Gość gość
to musi byc prowo albo jakis gimbus wypisuje takie idiotyzmy bo nie wierze ze istnieja takie idiotki,