Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy moje dziecko moze sie udusic?

Polecane posty

Gość gość

Syn 9 miesiecy. Tak usilnie w nocy szuka piersi, ze przewraca sie na brzuch, glowka do dolu, na nos, w materac. Robi to przez sen, po chwili placze. Oczywiscie umie podniesc glowke. Czy cos mu moze sie w ten sposob stac? Jak uniknac takiego zachowania?

Gość gość
Jest juz na tyle duzy ze nie sadze zeby sobie cos zrobil, umie sie juz obrocic, podniesc glowke, raczej bym sie nie martwila. Uniknac to nie wiem jak tego chcesz, nakarm go moze?:)

Gość gość
No przeciez karmie. ;) Je tresciwa kolacje, dostaje piers przed spaniem, a nie mija czasem pol h a on juz szuka...

Gość gość
daj mu smoczka bo widac ma mocny odruch ssania, nie robi tego z glowu, to odruch nad ktorym nie panuje jeszcze

Gość gość
Daje smoczka, wypluwa , po paru chwilach szuka, przewraca sie we wszystkie kierunki, laduje na nosie, wtedy podnosi placz po paru chwilach...

Gość gość
?

Gość gość
Tak, spi w spiworku i w nim sie kreci...

Gość gość
To trwa od jakiegos miesiaca, jakby strasznie mnie szukala noca. Zawsze spal w swoim lozeczku i nie bylo poroblemu. Az rozwazam wziecie go do naszego lozka...

Gość piętki
wg mnie nic mu nie będzie.moj maluch kiedy tylko potrafil samodzielnie przekrecac główke spal tylko na brzuszku

Gość gość
Dzieki, ale to wyglada dosc... makabrycznie. Zastaje dziecko placzace z nosem w materacu... Kilka razy w ciagu nocy.

Gość gość
Nie udusi się, przecież jak umie przewracać głowę to ją odwróci i tyle, to jednak człowiek i ma normalny instynkt ;) Ale spróbuj może dać mu koc/kołderkę zamiast śpiworka? Bo może ciężko mu się obracać? A oboje się męczycie.

Gość gość
podsuń mu penisa jego ojca pod nos :classic_cool: