Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wysoka dziewczyna i wysokie buty

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z butami na wesele. Mam 17 lat. Jutro idę na wesele i nie mam butów. Już od jakiegoś czasu jakichś szukam, ale nic praktycznie nie znalazłam. Mam w domu buty na 13cm obcasie. Są wspaniałe. Problem tkwi w tym, że ja też jestem wysoka (mam 170cm wzrostu). Z tego, co wiem, to pani młoda jest dosyć niska. Co myślicie na temat tego, żebym ubrała te buty i do torebki wzięła baletki. Ogólnie co myślicie na temat wysokich dziewczyn noszących wysokie buty?

Gość gość
nie jesteś aż taka wysoka, żeby nie móc założyć tych butów. poza tym nie wiesz, jakie obcasy będzie miała PM. inna sprawa to kwestia tego, czy wytrzymasz na takim obcasie tyle godzin - najgorszy jest widok kobiety w meeega obcasach, garbiącej się, ledwo powłóczącej nogami z bólem wypisanym na twarzy. przemyśl to.

Gość gość
nie widzę tu żadnego problemu. Nie rozumiem, żadna z kobiet na weselu nie powinna być wyższa od panny młodej? Jakaś bzdura. I nie jesteś jakoś wysoka, masz średni wzrost, ja bym te szpilki założyła.

Gość gość
dzięki za odpowiedzi :) co do tej garbiącej się dziewczyny, powłóczącej nogami , to mam zamiar wziąć sobie do torebki baleriny i w ostateczności przebrać te buty

Gość gość
wysoka? buhahaha! chyba kpisz. inna sprawa, że pewnie nie wytrzymasz długo na 13 cm i po dwóch godzinach będziesz w tych codziennych baletkach wyglądać jak "platfus". na weselu najlepiej się sprawdzają takie umiarkowane obcasy 7-8 cm

Gość gość
Jeśli kobieta zakłada tak wysokie obcasy to nie ma w tym nic niewłaściwego, ale na 17letniej dziewczynie może to wyglądać na dość przesadzone.

Gość gość
nie przesadzaj,170 to nie jest az tak wysoko., moja kobieta ma 180cm i jak zalozy szpilki to ma dlugie,najseksowniejsze nogi pod sloncem!a ze jest pewna siebie i nie ma kompleksow to przyciaga innych facetow. (niestety..hehe) dziewczyny nie wstydzcie sie kobiecosci i kobiecych butow!

Gość dres
wysokie jest dlugie i piękne, a na obcasach jeszcze piękniejsze;-)

Gość gość
hahhaa, sie usmialam. wysoka dziewczyna!? kobieto, z ktorej strony ty wysoka jestes!? ja mam 172 (dokladnie mierzone) i nie wydaje mi sie to duzo. predzej-standardowo. i czesto nosze buty na obcasie i szpilki bo lubie. wesela cale wytrzymywalam w takich butach (tak samo studniowki czy nawet glupie wyjscie na miasto).ale macie racje-smiesza mnie te damulki co sie odstroja a zaraz na poczatku wesela zakladaja kapcie-zero klasy

Gość gość
To ja mogę powiedzieć,że jestem wysoka.Mam 183 cm wzrostu.Czasem to przeszkadza,a co do butów bardzo chętnie bym je nosiła,tylko boje się tych wszystkich spojrzeń....cóż....ale i tak mam zamiar kupic jakieś obcasy,co mi tam!

Gość gosc3
ja nosze tak do 9 cm

Gość gość
a co ma wzrost panny mlodej do twoich butów? :-) weź te buty które masz i najlepiej jakies baleriny na zmianę