Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o0oo0o0o00o

Bolek Zdun - masz jakiś kompleks na punkcie białych koni?

Polecane posty

Gość o0oo0o0o00o

1 topik pt "jestem strasznie zakompleksiona": "Bolek Zdun już to zauważyłem i wszyscy o tym wiedzą, że pochodzi spod znaku zodiaku RAK , czyli gospodarna domatorka lubiąca porządek i ciągle czekasz na księcia z bajki , który przybędzie na białym rumaku" 2 topik pt "zawsze byłam sama i juz zawsze będę" : " Bolek Zdun albo kusisz lub nie kusisz , czyli za miotłą siedzisz schowana razem z myszami i pająkami , i co liczysz, że książe z bajki przyjedzie na rumaku ?" 3 topik pt "Cholera jasna!! Chce być szczęśliwa, chce być kochana.. CHCE ŻYC :( "Bolek Zdun czyli co, czy oczekujesz księcia na białym rumaku, który przyjedzie i zabierze Ciebie do swojego zamku z fosą i mostem zwodzonym ?" 4 topik : co myslicie o takiej sytuacji : "Bolek Zdun obawiam się że już jest trochę za późno na zmiany i inny sposób życia, chyba że nagle zjawi się fantastyczny facet jak rycerz na białym koniu" czy on nie jest żałosny??? w kółko pierrrdoli o jednym i tym samym, powtarza się jak moja 89-letnia babcia...

Gość Włątewwer
hahahaha dobre!!! faktycznie, też to zauważyłam ;)

Gość Bolek Zdun
czasem posłuchaj swoją babcię, kobieta zna życie od strony podszewki i z niejednego pieca chleb jadła , nie ma jak babcia jak babcię kocham, jak macie babcie to się nie trapcie bez babci byłby smutny los !

Gość gość
nie na punkcie białych koni tylko białych rumaków!

Gość o0oo0o0o00o
Zdun nie kumasz czy tylko udajesz? każdym postem udowadniasz jaki jesteś tępy. Aż mi cie żal. Skoro nawet po wpisach na forum widać jaki kretyn z ciebie...

Gość Bolek Zdun
no powiedz sama autorko, czy nie masz ochoty aby nad ranem , na białym rumaku zupełnie naga przez pola i łąki oraz pastwiska podrałować ?

Gość Bolek Zdun
autorko, a przyznaj się bez bicia, czy byłaś w czasie burzy zrobiona i akurat wtedy padał grad wielkości kurzych jaj ?

Gość winnko marki wino
Przeciez zdun to p**********iec większy niż sam karateka....

Gość Bolek Zdun
tylko że, nikogo tu na forum nie obrażam wpisami i nie rozumiem dlaczego próbujesz obrazić mnie , czy chcesz mnie sprowokować abym schabowymi tu rzucał ?

Gość 0oo0o0o00o
tak frajerze masz rację padał wtedy grad, dowal mi jeszcze ze jestem zdziwaczałą starą panną, a to wszystko dlatego że........czekałam na .....no na kogo Bolaś, no na kogo?????????? na kogo, na czym i na jakim?? napisz to jeszcze raz!!!!!!

Gość Bolek Zdun
nie wiem o kim tu piszesz ? pomyliłaś mnie z jakimś innym facetem !

Gość brzózzzka1
Bolek ty na uczuciowym piszesz jako Marian Wolski?

Gość 0oo0o0o00o
Zdun, odejdź z kafeterii. Zrób to dla mnie i dla siebie też. i dla innych forumowiczów. Irytujesz nie tylko mnie. Masz tak zryty beret że powinni cię trzymać w całkowitej izolacji od społeczeństwa.

Gość Bolek Zdun
brzózzzka1 no niestety to nie ja, od wielu lat nie napisałem nawet jednego słowa na 'uczuciowym' , wchodzę tylko na 'dyskusję ogólną'

Gość 0oo0o0o00o
brzózzka - jeśli ów Marian Wolski w swoich postach nawiązuje do motywu "białych koni" to zapewne tak.

Gość brzózzzka1
Nie pisze o białych koniach ale ma w sumie podobny styl pisania i jest na forum w tych godzinach co Bolek.

Gość Bolek Zdun
0oo0o0o00o nie bardzo rozumiem dlaczego i z jakiego powodu mam odejść z kafeterii , wchodzę tu i zaglądam po wielu godzinach pracy, szukam tu relaksu i wyluzowania , odstresowania , nie ubliżam nikomu , nie zakładam żadnych durnych prowokacji , zwyczajnie czasem mam ochotę z kobietami popisać i coś dowiedzieć się o kobietach i Ich sposobie myślenia aby w realu było o czym pogawędzić , normalnym jestem facetem

Gość Włątewwer
no i wydało sie frajerze hihihihahaha

Gość Bolek Zdun
brzózzzka1 a mam ogromną prośbę, czy możesz tu wkleić jakiś tekst tego Wolskiego aby porównać styl pisania ?

Gość brzózzzka1
Nie będę nic wklejać. Mi się wydawało że to ty

Gość 0oo0o0o00o
normalnym jestem facetem.....nie kurrwa ty nie jesteś "normalny" ty jestes wyjątkowo p**********y. wkurzają mnie twoje teksty, wpierdalasz sie do rozmowy a masz gówniane pojęcie o większości rzeczy, nie piszesz niczego odkrywczego - wręcz przeciwnie - w kółko to samo. jesteś nudny, wkurzający, zarozumiały. Już kiedyś obiecałeś, że porzucisz kafeterię, mam ci przypomnieć?? i co, dalej tu przesiadujesz...może jak cię zamkną w zakładzie to opiekunowie nie pozwolą ci na zaśmiecanie kobiecego forum

Gość Bolek Zdun
jeżeli nie tu to poproszę na mojego maila te teksty Wolskiego, domyślam się tylko , że Tobie ostro naubliżał , - natomiast ja nigdy nie ubliżam kobietom i tego się 3mam !

Gość Bolek Zdun
0oo0o0o00o skoro tak cwaniakujesz to miej cywilną odwagę i napisz ten tekst na mój adres mailowy przedstawiając się z imienia i nazwiska i wtedy pogadamy inaczej, czy masz cywilną odwagę aby się przedstawić ?

Gość brzózzzka1
Ten Wolski nikomu nie ubliża, tylko jest strasznie arogancki i zapatrzony w siebie. Szuka dziewczyny na seks bez zobowiązań. Jak chcesz to sobie sam zobacz na dziale uczuciowym.

Gość Blonsakndka
powiem wam prawdę o BZ to zakompleksiony brzydal, jakaś baba go odstwiła, bo kto by z takim frajerem wytrzymał. no i stąd te teksty, że baby szukają ksiecia na białym koniu - bo on nie jest tym księciem;) a wiec jest rozwodnikiem lub starym kawalerem, mieszka w warszawie, jest skapy (czyt oszczędny), jest w najlepszym razie dobrze po 30..a może i po 40.

Gość brzózzzka1
Kiedyś pisał że ma 35 lat

Gość 0oo0o0o00o
zdun - spadłeś z białego konia i na głowę upadłeś? ja mam obcemu /niezrównoważonemu/ facetowi podać przez neta swoje imię i nazwisko? co jarałbyś się tym? nie będę ci spamować poczty, poczwaro. przypominam tylko że jeśli odejdziesz, nie będziemy tęsknić.

Gość brzózzzka1
i jest raczej niski

Gość Bolek Zdun
no dobra panie cwaniaczku Vincencie Wolski , co cwaniaczku ruchania się zachciewa a już masz trzy Wolskie na utrzymaniu i chcesz nadal płacić za kolejne Wolskie ? żebyś chociaż na stałe w Polsce mieszkał ale tam gdzie obecnie przebywasz to masz tyle 'cielęcinek' do wyboru i szukasz w Polsce , weź wyluzuj koleś , jak widzę całe noce spędzasz na kafeterii , czy nie możesz spać , czy obecnie pobierasz zasiłek dla bezrobotnych ? jasna sprawa , wyganiasz mnie z tego forum aby nie mieć konkurencji , a wystarczyło poczytać na forum uczuciowym jakie masz pomysły i już wiadomo, że jesteś erotoman - gawędziarz i żadnych konkretów , co tam nabazgrałeś , że do Koszalina nie przyjedziesz z kwiatkami do kobiety ? - to po kiego kutasa kobietom trujesz duupę skoro nie masz kasy nawet aby najtańszymi liniami lotniczymi przylecieć do kobiety , świrze i idioto - skoro mnie obrażasz to się rewanżuję , skoro tam nad lazurowym wybrzeżem nie masz pracy to zatrudnię Ciebie na mojej budowie i sprawdzisz się kopiąc rowy za 3 EURO na godzinę , zupę dostaniesz gratis posrańcu ! ale się uśmiałem '06.06.13 [zgłoś do usunięcia] Marian Wolski nic nie zdradzam 60tki jeszcze długo nie dobije, w takim układzie wiek jest najmniej istotny, uprzedzając zarzuty, nie jestem starym zboczeńcem z wielkim brzuchem wyrywającym przez neta małolaty http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5614292&start=90'

Gość łork at hołm
up