Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc 007

Jutro mamy jechać na wesele a jego znowu nie ma .. :(

Polecane posty

Gość gosc 007

No juz nie wiem co myslec. W piatki zazwyczaj pracuje dłużej ale najpóźniej o 22 był w domu. W piątki lubi kogoś spotkać ( jakiegoś kolege czy kolegów ) i konczy się to wracaniem w środku nocy i to wypitym... Ale łudzę się , że jednak dzisiaj mi tego nie zrobi bo nie zdarza mu sie to co piatek a musi akurat dzisiaj ?? ;/ Ja muszę jutro przed 7 wstać, wyszykować niespełna 3 letnie dziecko , odwieść ją do mamy bo wesele bez dzieci, na 8 mam wizytę u fryzjera , a później miałam iść po sukienkę, bo zamówiłam w sklep[ie ( wcześniej nie było mojego rozmiaru ) no i i zejdzie . A do tego on wziął dzisiaj tygodniówkę ok 1000 zł , z czego połowa miała iść do koperty , no i mój fryzjer plus sukienka ! Mam nadzieje że tego nie przechleje !! Jezu nie chce nawet patrzeć na niego jakj przyjdzie pijany bo jestem zmeczona tym .

Gość princessaofpersia
wspolczuje palanta

Gość princessaofpersia
a dzwonilas do niego i pytalas gdzie jest?

Gość gosc 007
princessa - ja sobie też współczuje a jednocześnie jest mi siebie żal .. uwierzysz ?? NIe dzwoniłam bo wczoraj była ulewa i zalało mu w kieszeni jakimś cudem telefon i zostawił w domu .. :( I ta niepewność doprowadza mnie do SZAŁU !! Czemu go nie wywale za drzwi.. hmmm.. trudne pytanie ;)

Gość go go gosc
kolejne prowo weekendowe sie szykuje

Gość opowiem swoją historie
najpierw robi sobie dziecko z debilem a potem ma pretensje że jest idiotą. takiego wybrałaś to takiego masz!

Gość hermionaona
wyluzuj, mecz dzis byl

Gość gość 007
O to pewnie następny powód, okazja do picia , MECZ z kolegami - tylko problem w tym , że on nie ogląda meczy ..;/ Poza tym powinno trzymać go to, powinien mieć na uwadze, że jutro to wesele.. i to jeszcze on chciał na nie iść. Bo to jego kumpel z pracy bierze ślub . Żadne provo , jak Ci nie pasuje to nie pisz , nie chciało by mi się w to bawić już normalnie napisać nie można bo od razu prowokacja wszystko to provo każdy topik..

Gość gość
napisze ci poważnie, co powinnaś zrobić, I co zrobiłabym ja (I co zrobiłam). po pierwsze uświadom sobie, ze NIE MUSISZ tak zyć I na to sie zgadzac. nie jestes gorsza, nie jestes slużącą, I skoncz z tym patriarchatem I postawa kata I ofiary, pana-wladcy I poddanego. idz spac, rano nie wstawaj o zadnej 7, wstan az sie wyspisz- jak cie dziecko obudzi, to wez do lozka/ na sofe w salonie I spij dalej razem z nim. nie idz na zadne wesele, pieprz co ludzie powiedza (to nie twoja rodzina I nie twoj znajomy); odbierz sobie sukienke - przyda sie, a potem jedz do rodzicow/ kolezanki na caly weekend. jestes na to gotowa?:)

Gość princessaofpersia
zgadzam sie z osoba wyzej, olej d*pka, spedz milo z dzieckiem sobote, niech ta łazja swieci oczami przed znajomymi czemu tak wyszło, na drugi raz moze pojmie tym kurzym rozumem o co chodzi...

Gość gość
ja tez zgadzam sie z osobami wyzej :) Zrob tak ^^

Gość gość
twoj maz ma ewidentnie problem z alkoholem a ty jestes wspoluzalezniona..powinnas zrobic jak podpowiadaja wyzej plus odbyc rozmowe ze albo idzie na terapie albo koniec waszego malzenstwa..pomysl ze dziecko patrzy na pijanego ojca, jaki przyklad mu daje??...

Gość gość
Jak wróci z kasą, to olej zajmowanie się dzieckiem, idź do fryzjera, po sukienkę (ani jedno, ani drugie nie zaszkodzi) i najlepiej bez telefonu. Jak wrócisz a on będzie już pozbierany i dziecko u mamy to możecie iść :) A jak wróci za późno albo bez kasy... olej, oddaj dziecko mamie i też "zniknij" :P