Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chrabia jebany pryszedl laskawie

Polecane posty

Gość gość

K***a mac,zabije kiedyś tego człowieka! Bede o 20. Yhy ,po 2 w nocy no i się.c**j tłucze bo głodny. :/ w*********j gdzie byles, położył się na podłodze i niech k***a nie próbuje chrapac bo mu łeb odstrzele, ja 9 msc ciąży a ten c**j lata po nocach :/ trawka,piweczko i z***biscie jest. Jakie mam nerwy i po spaniu :/:/

Gość jestem-kobieta
i co ja ci tera zrobie??

Gość jestem-kobieta
gdybys była panna taka zmeczona i w****iona nie pisałabyś na forum. wiecej wyobrazni na przyszłosc.............

Gość gość
Pisze sobie z telefonu,i może ty tak nie masz ,ale ja przy nerwach rozbudzam się i tyle. Z moją wyobraźnia ok,ty bujaj stąd .

Gość gość
Chrabia? A wracajac do tematu to fajne zycie u jego boku Ci sie szykuje....ty sie bedziesz upi3rdalac po lokcie a on fruuuu z domu. Niebieski prak

Gość gość
tępa dzifffffka

Gość gość
Czemu się wyzywasz od tepych dziwek?;) dobrze ,że dziwka chociaż dobrze zarabiadz obrzygana sieroto??;) opowiedz o tym :D

Gość gość
* hrabia. Sorki. Mogło zakłuc w oczy.

Gość gość
A nie będzie tak ,że on sobie będzie uciekal od obowiazkow. Oj nie. To jest ostatni raz,i on dobrze wie że przesadzil. Jutro inna gadka będzie,dostanie taki wyklad że mu uszami pójdzie. A jak nie to zegnam i za drzwi.

Gość gość
Ja bym sie jutro slowem nie odezwala. Niech wie ze tak sie nie robi.

Gość gość
Ależ ja się najpierw nagadam i powiem co mi leży na sercu,bo nie wytrzymam przecież. A jutro obiad sam niech sobie zrobi,albo trawka lub piweczkiem niech się nażre. Będzie zadyma. Ja jestem niedobra jak mnie ktoś porządnie wkurzy. Ciekawe gdybym ja sobie wyszła w p**du. Ja nie mam nic przeciwko by sobie wyszedł z kolegami ,ale nienawidzę gdy się mnie kłamie . O 21 gdy dzwonilam on juz wraca. No kuzwa,to ja nie wiem skad szedł.

I sama z***blas przyszlosc dziecka.On cpa i pije,ty mu gotujesz i wybaczasz.Jutro dziecko nie dostanie alimentow i nie zobaczy tatusia,nawet na komunie.Niech bedzie ukarane za glupote matki,ze dala mu zycie z nie odpowiedzialnym facetem i na dodatek glupia matka.Sex sexem,zycie zyciem,szczegolnie jak sa dzieci. Jutro na forum bedziesz pisc o nieodpowiedzialnym ojcu i ty biedna ucisniona,obciazona balastem dziecka. Gdzie mialas leb jak cie zapladniaj? Tylko nie pisz ze ciebie tam nie bylo. ..tylko dziecka zal....

Gość Abstrahujący
Poza tym, że to tania prowokacja, to ile byś się nie odzywała? Poza tym, że rodzina powinna jakoś funkcjonować, to jak ci się po czasie nieodzywania zachciało poczuc penisa w sobie, to wolałabys już w imię twoich zasad zdradzić i dać d**y obcemu? Tak tylko pytam...

Gość gość
A.mi ciebie szkoda. Bo on nie jest cpunem ani pijakiem. Kolejna matka polka która siedzi pewnie tylko gębą w pieluchach. I nie mów ,że jestem głupia. Strasznie sztywna jestes i twój mąż pewnie też. Nie mówię że palenie trawki jest fovre ale raz na jakiś czas nikt nie umarł. Ja tego nie lubie to nie dla mnie. Był temat o takich jak ty,które na widok kieliszka wodki robią się czerwone. Ta co porównuje juz komunię,w ogóle o ślubie mojego dziecka napisz. Nie przesadzaj czlowieku bo az mnie rozbawilas. Teraz napisz że patologia pewnie,dziecko zginie,k***a mac co to będzie,matka też pewnie chleje,cpa olaboga. I wyobraź sobue ,ze byłam przy zapłodnieniu :D dobra jestem co;)

Gość gość
Nie,nie wolałabym. I nie zrobiłabym tak.;) nie bede sie odzywac,tyle ile trzeba. Każdy funkcjonuje po swojemu. Tzn zasady w domu.

Gość gość
Z kuli wróżysz??

Zaskocze cie.Lubie alkohol,pale,mam 2 dzieci. Jest 4 rano i nie martwie sie ze nie bede wyspana gdy dzieci wstana.bo mam odpowiedizlanego,fajnego meza.Jestem pewna ze gdy rano wstane nie bedzie lezal obrazony i najarany pod drzwiami.,Chociaz dobry joint nie jest zly.Ale jest umiar,sa zasady.Jest zabawa to sie bawimy,sa obowiazki to dajemy na luz. Nabijasz sie ze siedze z geba w pieluchach.Popatrz na siebie i zaplacz.Moj maz wraca o czasie i trzezwy,bo taki jest.Twoj szcza pod siebie na podlodze wiedzac ze ma zone na koncowce ciazy....i znow dziecka bedzie tylko zal.

Gość gość
Hmm szcza pod siebie?? Nie wiedziałam;) od mojego dziecka to z daleka badz. Ja powtarzam kolejny raz ,mi szkoda ciebie. Twój mąż trzezwy super ,niech bedzie. I nie wyzywaj po prostu.kogoś od cpunow bo chyba nie wiesz jak wygląda cpun. Pewnie i sra,szcza,rzyga pod siebie. Litości k***a. Zdarzyło się,wkurzylam Sie i napisalam tu i co? Jestem tu bardzo rzadko i czytam zazwyczaj porady na temat ciąży. A ty musisz mieć naprawde nudne zycie skoro o 4 siedzisz tu zamiast przytulac Sie do swojego przedstawionego męża idealnego. I przestan tyle wróżyć bo ci kula pęknie.

Gość gość
Hmm szcza pod siebie?? Nie wiedziałam;) od mojego dziecka to z daleka badz. Ja powtarzam kolejny raz ,mi szkoda ciebie. Twój mąż trzezwy super ,niech bedzie. I nie wyzywaj po prostu.kogoś od cpunow bo chyba nie wiesz jak wygląda cpun. Pewnie i sra,szcza,rzyga pod siebie. Litości k***a. Zdarzyło się,wkurzylam Sie i napisalam tu i co? Jestem tu bardzo rzadko i czytam zazwyczaj porady na temat ciąży. A ty musisz mieć naprawde nudne zycie skoro o 4 siedzisz tu zamiast przytulac Sie do swojego przedstawionego męża idealnego. I przestan tyle wróżyć bo ci kula pęknie.

Gość gość
Piszesz tak.jakby u mnie na porządku dziennym było jaranie i chlanie. Hm.. kula cię oklamuje haha ,chyba że tarota mi stawiasz;) czarodziejka z księżyca.