Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość salry

Co sadzicie o takich zarobkach?

Polecane posty

Gość salry

Facet £2,200-2,300 mc, a kobieta £880-900 mc. Londyn

Gość gigi gigi
zarobki normalne, jednak jak na Londyn to cienko

Gość wedlug mnie
Wedlug mnie bardzo kiepsko...

Gość gość
Juz nie przesadzajcie, ze tak cienko. Odezwali sie ci, co zarabiaja miliony :o masa ludzi tak zarabia i daje sobie race w Londynie

Gość no bo jest cienko
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego, ile kosztuje utrzymanie sie w Londynie...Za £3000 da sie zyc, owszem, ale dosc skromnie

Gość gość
oczywiscie,ze wiem bo w Londynie mieszkam. I sorry, skoro nie potrafisz gospodarowac kasa to i 10000000 bedzie za malo

Gość oj gosciu gosciu
Nie wiem, gdzie i jak żyjesz w Londynie, ale np.za mieszkanie z ogrodem, one bedroom w 3 strefie trzeba teraz dać ok. 900- 1000 funtów za sam czynsz. A takie mieszkanie zbyt duże nie jest. Nie pisz głupot, ze ktoś nie umie gospodarować pieniędzmi, bo może ma inne wydatki, jak Ty? Nie pomyślisz o tym? U nas sam czynsz to 1000, rachunki, samochód, spłacamy raty za pewna rzecz, ubezpieczenia zdrowotne i od utraty pracy, jedzenie, ubrania, jakieś przyjemności od czasu do czasu itd, Żyjemy zwyczajnie, ale za 2500 nie ma szans żyć w Londynie we 2 osoby, no chyba, ze w wynajętym pokoju albo w 6 strefie...

Gość no tak mysle i
3100-3200 na 2 osoby w Londynie na jakieś tam życie starcza na pewno, ale gorzej już z dorobieniem się czegoś czy oszczędzeniem....

Gość gość
mieszkamy w 4 strefie, 2 bed z ogrodkiem L850 plus rachunki. Oplat stalych (czynsz, rachunki, ubezpieczenie, itp) mamy okolo 1500 miesiecznie. Zostaje nam okolo 1700-2000 to co nie da sie? No prosze cie. :o

Gość gość
Poza tym co mnie obchodza twoje raty? Sam/a sie zdecudowalas na cos na co cie nie stac wiec nie lamentuj.

Gość do gość
A gdzie jedzenie, ubrania, bilety i inne? Wez nie kituj, ze samym czynszem i rachunkami żyjecie. 2 bedroom za 850 funtów w Londynie hahahahahaha

Gość z Londynu
Mieszkam z mężem w Londynie, Stratford. Czynsz 1000f mc, rachunki (gaz, prąd, council, tv, Internet, telefony) bilety, ubezpieczenia, jedzenie, chemia, ubrania, kosmetyki, jakieś kino czasem itd. i 3000 idzie jak nic! Żyjemy bardzo zwyczajnie i umiem wydawać rozsądnie pieniądze!

Gość gość
no super, ze cie rozsmieszylam. Mam ci wyslac skan umowy? Zrobie to z przyjemnoscia niedowiarku :DPosmiejesz sie jeszcze bardziej z wlasnej glupoty. Nie moja wina, ze przeplacasz :D Skoro zostaje nam 2000 to chyba logiczne, ze starcza nam i na jedzenie i na wszystko inne. Ze tez takie barany jak ty zyja na swiecie

Gość do gość
Baran to jesteś Ty sama :] Cen wynajmuj w Londynie widocznie nie znasz. Za nic nie przepłacamy, mieszkamy w ładnym mieszkaniu, blisko metra, a nie w klitce z grzybem i na wyd...!

Gość jak zwykle Polacy sie musza
Zrozumcie, ze 1-3 strefa ma najdroższe mieszkania, od 4 są już trochę tańsze... NORMALNE ceny za wynajem w 3 strefie to 900-1000 za one bedroom i minimum 1200 + za two bedroom... O co tu się kłócić? Logiczne, ze w 5-9 strefie mieszkania są o wiele tańsze

Gość gig dig
@gość To się ciesz, bo masz farta, bo w Londynie 2 bedroom za 850 funtów to ZAAAAAAAAAAAAADKOSC

Gość gość
wiem, ze rzadkosc. Co nie znaczy, ze nie ma i musza od razu byc zagrzybione i w h.... okolicy jak insynuuje ten wyzej :o

Gość gig dig
No, ale tez nie sugeruje, ze ktoś przepłaca, skoro płaci normalnie, jak na warunki londyńskie

Gość metonaa
takie mieszkania za 850 f w 4 strefie dwa bed sie zdazaja ale tez zalezy gdzie ta 4 strefa, jak daleko do metra, jaka to dzielnica itp, do tego pytanie jak dlugo juz tam mieszkacie, bo np ja wynajelam z mezem one bed za 700 w drugiej strefie 4 lata temu i do tej pory tyle samo placimy bo nas wlasciciel lubi i nie podnosi czynszu, ale teraz w tej okolicy takie same mieszkania sa juz po 900 w gore, londyn jest drogim miastem nie ma co ukrywac ale za 3000f w dwie osoby spokojnie mozna wyzyc, i wcale nie dziadujac,

Gość metonaa
takie mieszkania za 850 f w 4 strefie dwa bed sie zdazaja ale tez zalezy gdzie ta 4 strefa, jak daleko do metra, jaka to dzielnica itp, do tego pytanie jak dlugo juz tam mieszkacie, bo np ja wynajelam z mezem one bed za 700 w drugiej strefie 4 lata temu i do tej pory tyle samo placimy bo nas wlasciciel lubi i nie podnosi czynszu, ale teraz w tej okolicy takie same mieszkania sa juz po 900 w gore, londyn jest drogim miastem nie ma co ukrywac ale za 3000f w dwie osoby spokojnie mozna wyzyc, i wcale nie dziadujac,

Gość do metonaa
No wyżyć się da

Gość jak na Londyn to
Dosc slabo

ale po co ci czyjas opinia o zarobkach, hm? pzreciez inaczy b y bylo gdybys dopiero co decyzdowala sie na takie zarobki - a co to zmienie ze powiem ze to np. starczy na wegetacje czy tez powiem ze to jest mega-duzo, hm? co zmieni czyjas opinia - poczujesz sie od tego lepiej lub gorzej?;/