Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 dni od zaplodnienia?

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest z tymi testami ciążowymi,na opakowaniu pisze,ze wykrywa już ciaze 7 dni od zapłodnienia,czyli tydzień później od momentu kiedy wspolzylam i doszło do zapłodnienia?11 tygodnie temu miałam dni płodne,tzn 5 dni po skończeniu okresu,obserwuje swoje ciało wiec może się udało,czy mam czekac do dnia spodziewanej miesiączki czy już zrobić test.Wczoraj kupiłam i nie wiem czy warto go jeszcze robic..

Gość gulec orkiestra
7 dni od zaplodnienia.A zaplodnienie nie musialo w dniu jajeczkowania wystapic.poczekaj lepiej z testem. Jestem w podobnej sytuacji. Jestem w11 dniu od owulacji,za 3 dni powinnam dostac @. Mam okropny bol brzucha i duzo sluzu. A test zrobie za 3 -4 dni.

Gość gość
mi test pokazal ciążę dopiero 14 dni od stosunku i to bardzo bardzo bladą drugą kreskę

Gość niecierpliwa250
No ja mam podobną sytuację... do terminu @ jakieś 5 dni a ja już bym chciała testować:( Boję się, że znów będzie jedna kreska dlatego nie chcę niepewności czy aby napewno nie zrobiłam testu za wcześnie...

Gość po co robicie te testy
tak wcześnie- domowy najwcześniej robi się 14 dni po stosunku, a betę 10, choc i tak w obydwu przypadkach wynik nie musi być 100% wiarygodny