Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana własną sylwetką

Czy można coś z tym zrobić ?

Polecane posty

Mam strasznie grube ramiona i ręce ...co z tym zrobić ? Strasznie mi się to nie podoba

Boję się ćwiczeń z ciezarkami, że zrobi mi się jeszcze większy biceps !

Gość gość
a ty masz biceps czy tłuszcz? bo jak to drugie to ćwicz z małym obciążeniem, zawsze ciało wysportowane wygląda lepiej nawet w większym rozmiarze

No tłuszcz ale nie chce żeby mi się zrobił biceps

Gość kurkanagrilu
poszukaj w gabinetach kosmetycznych są zabiegi - jakieś mazidła, folia, podgrzewanie - na spalenie tłuszczu - może to pomoże

Mi akurat ćwiczenia z hantlami pomogły wyszczuplić ręce, teraz mam delikatnie zarysowane mięśnie i szczupłe ramiona. W skalpelu Chodakowskiej też na początku są fajne ćwiczenia na ramiona.

Gość MissFitt
bez przesady, tak od razu biceps Ci sie nie zrobi ;-) Musialabyc duzo cwiczyc i brac doping, u kobiet bardzo trudno budowac mase miesniowa bez wspomagania. Masz tluszcz na tych miesniach, jak go spalisz zostanie ladnie uksztaltowane ramie. Zeby go spalic musisz robic duzo aerobow, duzo powtorzen z malym obciazeniem, Chodakowska raz dziennie wybierz cos z niej. Tluszcz spala sie z calego ciala nie miejscowo. I na to sa aeroby czyli jogging, rowerek, orbitrek, skakanka, bieznia, szybkie plywanie. No i dieta: 1. kanapka z ciemnego chleba z twarozkiem lub szynka, pomidor, ogorek. Lub owsianka z bakaliami jakie lubisz. 2. owoc lub maly jogurt 3. obiad jakies mieso lub ryba, warzywa, lyzka kaszy lub ryzu 4. kolacja skromna: omlet albo serek wiejski lub warzywka polane sosem jakims.

Gość Olcia Dubicka
Grube ramiona są efektem otyłości. Musisz schudnąć czyli spalić tłuszczyk z ciałka to i na ramionach zobaczysz różnicę ale przede wszystkim ćwiczenia na bicepsy nic Ci nie dadzą. Nie ma czegoś takiego jak miejscowe odchudzanie. Organizm jest tak skonstruowany że spala kalorie z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić ani schudnąć miejscowo tam gdzie chcesz. Ćwiczenia mięśni bicepsy nie mają nic wspólnego ze spalaniem tłuszczu z ramion. Nie ma innej drogi jak spalenie tłuszczyku z ciała a do tego są różne sposoby więc coś na pewno sobie wybierzesz. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość Olcia Dubicka
Grube ramiona są efektem otyłości. Musisz schudnąć czyli spalić tłuszczyk z ciałka to i na ramionach zobaczysz różnicę ale przede wszystkim ćwiczenia na bicepsy nic Ci nie dadzą. Nie ma czegoś takiego jak miejscowe odchudzanie. Organizm jest tak skonstruowany że spala kalorie z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić ani schudnąć miejscowo tam gdzie chcesz. Ćwiczenia mięśni bicepsy nie mają nic wspólnego ze spalaniem tłuszczu z ramion. Nie ma innej drogi jak spalenie tłuszczyku z ciała a do tego są różne sposoby więc coś na pewno sobie wybierzesz. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość Olcia Dubicka

Gość gość
A ja jesrem chda a brzuch duzy tez nie wiem co jesc

Gość gość
Chuda**