Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaagaa

hydrominum a opóźnienie okresu

Polecane posty

Gość agaagaa

W ubieglym miesiącu bralam hydrominun- pół opakowania. Teraz o tydzień spóźnia mi się okres. Do tej pory miałan cykle regularne. W ciąży nie jestem na pewno . Myslicie że to hydrominum może być powodem? Martwię się .

Gość agaagaaa
sorry, ale up :) bo nadal się denerwuję. Czy tabletki przeciwko zatrzymaniu wody w organizmie (hydrominum, ale też np. aqua femin) mogą powodować opóźnienie okresu??

Gość gość
I jak Kochana dostałaś okres? Ja właśnie się zastanawiam, gdyż podobnie jak Ty zażywałam hydrominum i też spóźnia mi się okres :( Pozdrawiam Cię gorąco!

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji, biorę hydrominum od prawie miesiąc, i również spóźnia mi się okres.

Gość agaagagaa
Dostałam, z 12-dniowym poślizgiem :) Nie wiem czy to przez tabletki, czy z innego powodu, poza tym to nie było aż takie duże opóźnienie - chociaż teraz łatwo mi mówić, ale co się nadenerwowałam, to moje...

Gość gośćkakaakak
witam was, brałam hydrominum około trzech tygodni i okres powinnam dosac 5 lutego dzisiaj mamy 10 wiec mam 5 dni opóźnienia, bolą mnie piersi i jajniki pobolewały do tej pory, nie robiłam testu ale zastanawiam się czy to nie od tych tabletek również spóźnia mi sie okres.. czekam na jakies odpowiedzi

Gość Kakamara
Stosowałam hydrominum jednak przejechałam się na tym preparacie (zresztą pisałam o tym na swoim blogu http://vitalnakobietka.pl )

Gość Magnollka33
Stosowałam hydrominum na odchudzanie.. jednak bez żadnych efektów - http://vitalnakobietka.pl natomiast jeżeli chodzi o opóźnienie okresu na szczęście nic u mnie takiego się nie pojawiło.

Gość gość
Witam odświeżam temat czy komuś spóźnia się miesiaczka a brał hydrominum ?

Gość gość
Witam, biorę hydrominum i spóźnia mi się miesiączka już 4 dzień...

Gość gość
Dlatego ja osobiście wolę brać therm line hydrofast. ten suplement nie ingeruje w moje hormony. Czuje się po nim lekko i dobrze. Suplement pomaga spalić tłuszcz, usunąć cellulit oraz nadmiar wody z organizmu. W składzie zioła, witaminy etc. CAŁKOWICIE bezpieczny. Dziewczyny jak macie z innym problemy to ten wam zacnie polecam.

Gość gość
Mnie rownież okres spoźnia sie 7 dni też brałam hydrominium...a wy jak dostałyście okresu ?

Gość gość
Witam. Biore hydrominum...i takze spóźnia mi sie okres o dni juz...robilam jeden test wyszedl negatywny ..nie mozliwe abym byla w ciazy.. nie wiem co sie dzieje i juz teraz to mam ochote dla pewnosci albo raczej z niepewności zrobic.drugi test. Zawsze mialam miesiaczke w terminie

Gość gośRenia
Brałam hydrominum przez 3 tygodnie...okres spoźnia mi sie już 3 tygodnie...ciążę wykluczam.