Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jareczekkk51

Koleżanka mojego syna

Polecane posty

Gość Jareczekkk51

Atrakcyjna, świeża d*peczka, śliczna buzia, słodka i niewinna, chętnie bym ją poobracał jak należy. Ostatnio była u nas z wizytą, miło pogawędziliśmy, a na koniec uśmiechnęła się tak słodko do mnie... Doradźcie mi jak mógłbym ją poderwać i zniechęcić do syna?

Gość Jareczekkk51
Dodam, że ona ma 24 lata, a ja 51, ale jestem bardzo atrakcyjnym zadbanym mężczyzną i żadna starość mnie nie dotyka.

Gość Jareczekkk51
? Myślicie, że mogłoby coś z tego wyjść?

Gość gość
Ty stary masz coś z pedofila ,lecz się ,poderwać to mozesz starą d**ę z fotela .

Gość Jareczekkk51
Co się tak gorszysz ? Tu chodzi o przygodę przecież, podoba mi się taka młodziutka laseczka i trudno żebym się hamował. Syn to niedoświadczony dzieciak, nawet dziewczyny nie potrafi poderwać jak należy, więc szkoda jej dla niego...

Gość Jareczekkk51
Skoro syn nie potrafi to ojciec korzysta. Mam ochotę na taką młodą dziewczynę ona pewnie też bym chciała ale nie ma odwagi ale nic nie szkodzi. Nie od dziś wiadomo że kobiety lubią doświadczonych kochanków.

Gość gość
pacan stetryczały

Gość Jareczekkk51
Sam jesteś pacan. Pewnie jesteś jakimś młodocianym nieudacznikiem z marnym fiutem lub zakompleksioną dziewką i obrażasz atrakcyjnych fizycznie ludzi którzy pragną poszerzać doświadczenia seksualne. Mnie niejedna taka młódka podrywa wszak jestem prawdziwym samcem z fantazją który potrafi kobiecie zapewnić wszystko czego tylko pragnie w preciwienstwie do takiego kościstego młokosa jakim jest np. mój syn.

Gość gość
musiałaby być fiśnięta żeby dać swoje krocze dziadowi w twoim wieku

Gość gość
zamilcz starcze i spuść z tonu bo jesteś starszy ode mnie jedynie kilkanaście lat a nie chciałabym cię nawet powąchać

Gość gość
Fuuuuuj, podstarzały playboy. Bleee

Gość gość
Pewnie śmierdzi od ciebie jak z murzyńskiej chaty :-O Nie ma to jak wysokie mniemanie o sobie ... dziadku

Gość gość
wiesz co jareczku? Ja mam 41 lat i nie obraz sie, ale jestes dla mnie starym dziadem, wiec co dopiero dla tej 24 latki. Tym bardziej, ze kreci z twoim prawiczkowatym synem. Gdyby lubila starszych panow, to nie spotykalaby sie z mlodym i niedoswiadczonym.

Gość Jareczekkk51
Podstarzały playboy? 51 lat to dla ciebie starosć? Jestem na tyle świadomy swego seksu że żaden wymoczek mnie nie przebije. Zresztą młode dziewczyny powinny ćwiczyć c*pki na dorodnych członkach a nie młodzienczych kikutach.

Gość gość
Pewnie je..e od ciebie żrącym potem gdy wysilasz się w łóżku haha

Gość gość
Dziadku, ile kosztuje tabletka viagry? Czy jedziesz na czymś innym? :-D

Gość nadina**
ale jestes poyebany

Gość Jareczekkk51
Spotyka się z nim jako koleżanka nie jako dziewczyna. Ten dryblas przecież nie umie podrywać kobiet a pisaniem wierszy żadnej raczej nie zdobędzie. Gdy była u nas to głównie ja z nią rozmawiałem bo syn siedział cicho. Była dla mnie bardzo miła i poczułem się niesamowicie gdy tak się uśmiechnęło do mnie na koniec.

Gość Jareczekkk51
Mam naturalny popęd a viagrę zostawiam brzydkim kolegom z pijackimi mordami którym już nie staje. Wasze odzywki mam w nosie i tak przy najbliższej okazji przejdę do czynu i uwiodę dziewczynę.

Gość gość
Dla pana w twoim wieku, każda młoda jest fajna. Macie zaburzone poczucie oceny rzeczywistości :-D

Gość gość
Na spacerach czesto mozna zobaczyc takowe pary. Skoro dziewczyna jest pelnoletnia to pelna swoboda. A 50 lat kazdy z nas bedzie mial.

Gość gość
Pomarzyć zawsze możesz ... haha

Gość Jareczekkk51
W ogóle to jesteście nienormalni skoro uważacie mnie za dziadka. Dziadek to ma 80 na karku a ja jestem na tyle sprawny seksualnie że mogę jeszcze szaleć ile wlezie.

Gość gość
nie słuchaj hipokrytów, którzy sami by się wziękli za młode ciałko, tylko nie wiedzą jak :D a dla ciebie jest jedna rada: da się, jak się da. A taka młoda lubi prezenty i obserwację swojego salda na koncie.

Gość gość
Glowa siwieje d**a szaleje. Ale to już zbyt długo nie potrwa.

Gość Jareczekkk51
A co w tym złego? Żona nie żyje, jestem wolnym facetem i nie widzę powodu bym nie miał bzykać kogo chcę. A wiele młódek lubi starszych ale zgrywają cnotki dopóki ktoś je nie zerżnie ile wlezie.

Gość gość
I dobrze prawisz autorze. Sa trzy komponenty biologii na ktore kazda bez wyjatku poleci i zostawi nawet meza, badz zdradzi. Sa to wyglad, kasa i wladza(tak w skrocie)