Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jareczekkk51

Koleżanka mojego syna

Polecane posty

Gość Jareczekkk51
Twój stary jest nienormalny. To trzeba leczyć bo to zalatuje pedofilią.

Gość womann
Ja kiedyś też myślałam, ze seks jest zarezerwowany dla 20- , góra 30-latków. Mając 40 lat to już te sprawy nie istnieją. Przekonacie się o tym kiedyś droga młodzieży ;)

Gość gość
Świetnie, że jesteście świadomi swoich możliwości , ale wytłumaczcie jedno, dlaczego nie przyjmujecie do wiadomości, że jeszcze max kilka lat i ... jesteś skończony? Myślisz, że wiecznie rypać będziesz? Już niedługo będziesz tylko o tym mówić, zgrywając jeszcze mogącego :-D

Gość Wiem o gadzim mozgu kobiet
Autor nie sluchaj tego p********ia nieudacznikow zazdrosnych, zawistnych. Piszesz wzrost ponad 180+dbanie o siebie i mamy pierwszy czynnik czyli WYGLAD, wysoki wzrost. A to jest. istotne dla kobiet. Drugi to wladza. Trzeci to kasa. Spelniasz wszystkie trzy czynniki na ktore kazda rozklada nogi. A panna juz jest twoja.

Gość gość
Mam 38 lat i nigdy bym nie poszla do lozka z Toba.Jestes stary,moze czujesz sie mlodo i jestes zadbany, ale dziadki mnie nie kreca.W dodadtku takie jak Ty, uwazajace sie za ogierow w tym wieku.Na pewno ci nie stoi tak jak mlodemu byczkowi i pewnie godzinami sie walisz zeby dojsc.

Gość gość
Mam 38 lat i nigdy bym nie poszla do lozka z Toba.Jestes stary,moze czujesz sie mlodo i jestes zadbany, ale dziadki mnie nie kreca.W dodadtku takie jak Ty, uwazajace sie za ogierow w tym wieku.Na pewno ci nie stoi tak jak mlodemu byczkowi i pewnie godzinami sie walisz zeby dojsc.

Gość womann
Facet podobno zawsze może. A jeżeli dba o zdrowie i z krążeniem wszystko oki to granice wieku chyba nie istnieją.

Gość gość
Autor ma skrzywioną psychę, bo gdy sam był młodym fajtłapą, jego ojciec zerżną mu jego dziewczynę :-D

Gość womann
38-latko - widocznie w Twoim otoczeniu brakuje fajnych, apetycznych facetów w wieku dojrzałym.

Gość gość
Bzyknij laske synowi, a za10 lat jak on stanie na wlasnych nogach to cie kopnie w d..e i zdechniesz w samotnosci.

Gość womann
Ale to jest koleżanka syna, nie dziewczyna (tak zrozumiałam)

Gość gość
Ty, gadzie o mózgu kobiety, o jakim wyglądzie 50cio letniego faceta piszesz?No chyba nie o atrakcyjnym? Prawdaż?

Gość womann
Tak, facet w wieku 50 lat może być atrakcyjny.

Gość gość
womann=jareczekkk

Gość womann
Najlepsze jest to, że bardzo często o atrakcyjności 50-letniego faceta dla młodej dziewczyny decyduje jego portfel. Ale atrakcyjni 50-latkowie istnieją.

Gość gość
womann no rozumiem , że dla starej prukwy, takiej jak ty, takifacet może być gajny. Ale na litość boską :-O nie wypowiadaj się w imieniu młodych dziewczyn, i moim

Gość womann
nie zgadłas/eś. Nie znam jareczkka

Gość womann
Nie wiem co znaczy "gajny". Nie jestem starą prukwą, nikogo nie obrażam i proszę o to samo. Niestety dla Ciebie nie jest to ktoś wart uwagi, ale rozejrzyj się dookoła. Ja akurat jestem z dużego miasta i wiem o czym mówię. Atrakcyjny dojrzały facet dla młodej = pełny portfel.

Gość gość
portfel jest zawsze atrakcyjny, a np. senatora, burmistrza jeszcze bardziej.

Gość gość
womann = gad o mózgu kobiety

Gość gość
A domyślic sie nie mozesz, ze chodzilo o "fajny" Stara i tępa :-O

Gość gość
a tymczasem jareczek sie masturbuje

Gość JużnieJareczekkk51
He, he, a oni ciągle tutaj dyskutują... Wymyśliłem prowo, a wy uwierzyliście buhaaaaaaa:D

Gość womann
Normalnie James Bond z Ciebie. Sorry, ale znów błąd

Gość JużnieJareczekkk51
Jareczek w akcji lol :p

Gość gość
Jareczek sprawdza, czy jak jutro znowu przyjdzie koleżanka, to czy mu stanie. W razie czego ma już przygotowany korzeń pora, który przywiąże sobie do fiutka na wypadek gdyby nie wstał

Gość Wiem o gadzim mozgu kobiet
niePrawdaŻ. Co jest z toba nie tak, nikt cie nie chce i nie czujesz sie jako kobieta. Nadwaga ? Male piersi ? Niski wzrost ? Czyzbys byla niezdolna do urodzenia dziecka i wychowania samico beta ?

Gość gość
oczywiście korzeń z tą zieloną częścią. Samym korzeniem wiele by nie zdziałał :-D

Gość gość
Gadzie o mózgu kobiety, rozumiem ze masz małego i żadna ci nie daje. Ale zawsze mozesz kupić sobie sztuczną pochwę. Martwię się tylko, czy ona też zbyt szeroka, jak na twoj rozmiar, nie będzie.