Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jareczekkk51

Koleżanka mojego syna

Polecane posty

Gość Jareczekkk51
Żebyś wiedział. To oni mają skrzywione spojrzenie skoro uznają faceta w moim wieku za starca. Tymczasem nawet nie wiedzą z jakim seksownym facetem mają do czynienia. Zakłamana banda.... Ja przynajmniej szczerze wyrażam swoje pragnienia a nie zgrywam świętoszka który moralizuje innym.

Gość autorze nie wiem czy masz córk
ę czy nie ale jeśli byś miał a ona by chciała uprawiać seks. Dodam że miałaby już te 18-26 lat? Pozwoliłbyś na to? Ta dziewczyna może mieć ojca który napewno niedopuści do tego żebyś jej wkładał.

Gość gość
Bzykaj sobie bzykaj bo to juz twoje ostatnie podrygi :-D

Gość autorze nie wiem czy masz córk
to pokaż foto, zobaczymy czy jesteś taki przystojny......

Gość gość
współczuję każdej młodej którą dosiadnie stary facet który chce się tylko wypróżnić...... fuj..............

Gość Jareczekkk51
Kasy to ja mam kupę. Sam się w życiu dorobiłem wybudowałem dom założyłem intratną firmą. Mój syn z kolei to darmozjad. Studiuje polonistykę zarabia przy ulotkach nie ma prawa jazdy nawet dziewczyny nie potrafi zerżnąć skoro wciąż to tylko koleżanka. Dziwię się tej małej, że nadal się z nim zadaje z jej urodą i wdziękiem.

Gość gość
Taaaak, na kafe tutaj to każdy bogaty, mów sobie tak dalej starcze z 300 zł emeryturą buachacha

Gość Jareczekkk51
Fotki nie dam, bo jestem szanowanym biznesmenem i nie będę pokazywał twarzy na jakimś forum. Mogę tylko powiedzieć tyle, że jestem niebieskookim szatynem o ciemnej karnacji, mam 187 cm wzrostu, jestem wysportowany (siłownia, basen, jogging) i w przeciwienstwie do wielu moich rówieśników nie chleje ani nie palę.

Gość Jareczekkk51
Pozwoliłbym. Nie widzę nic złego w seksie studentki z dojrzałym.

Gość gość
Biznesmen i na kafeterii siedzi, no nie mogę ale jaja

Gość Jareczekkk51
Możesz wierzyć czy nie zazdrośniku. Sram na to.

Gość Jareczekkk51
Jest sobota wieczór co w tym dziwnego? W poniedziałek przyjedzie Iza to będę gdzie indziej.

Gość powtórze pytanie????
a co jakby twoja córka chciała uprawiać seks z takim facetem jak ty pozwoliłbyś jej na to?

Gość Jareczekkk51
Owszem. Jej potrzeby jej sprawa.

Gość gość
Znam kilku takich w twoim wieku :-D, i nie wiedzieč czemu, każdy z nich uważa ,że wygląda lepiej od swoich rówieśników, bo siłownia, basen srata tata ... że są od nich lepsi, ładniejsi, zgrbniejsi. Oczywiście im przytakuję, że nie wyglądają na swój wiek ... a prawda jest taka, że wyglądają tak samo staro i obleśnie:-D

Gość womann
Myślę, że córka w tym wieku (jak i w każdym innym) nie pyta ojca o zgodę z kim może uprawiać seks ;)

To wiedz że ja mam córkę która w wieku 22 lat urodziła dziecko a mój mąż do tej pory nie może pogodzić się z tym że ona miałaa jakiekolwiek zycie seksualne a córka ma już 31 lat.

Gość Jareczekkk51
Polacy to pieprznięci katole krytykują ludzkie potrzeby jako rozwiązłość i zepsucie a taka prawda że są strasznie nienormalni i zakłamani. Ja tam jestem otwarty na seksualne doznania w różnej postaci co więcej mam fantazję żeby mieć w łóżku naraz dwie takie świeżynki i je porządnie zerżnąć. Popieram Markiza de Sade jedyny oświecony człowiek w tej ciemnocie gdzie nie można pukać kogo się chce bo już się mohery gorszą.

Gość gość
ale jarku, ty to jak baba piszesz zbyt grzecznie jak na napalonego buchaja

Tylko autor nie ma córki więc pewnie dlatego tak mówi ;) jakby miał to wiedziałby że każdy mężczyzna najchętniej zmusiłby córke by do końca życia aż do śmierci była dziewicą

Gość mohery mohery mohery a
ciekawe co myślisz o homoseksualistach?

Gość womann
I dodam jeszcze, że mało w życiu widzieliście i wiecie. Macie po 20 lat i wydaje wam się. że mając 51 lat to stary stetryczały dziad. Dożyjecie, zobaczycie. Ja mam trochę mniej, ale w miarę upływu lat wiem, że młodość tkwi w mózgu. Można być 20-letnim starcem albo 50-letnim młodzieńcem.

Gość gość
do powtórzę pytanie: myślisz że tego zakompleksionego nieudacznika to rusza? Raczej nie. Przecież on to robi, żeby dowartościować się :-D W tym wieku, z rzeczy jakie jeszcze ma, to tylko chwilowo stojącego ptaka.

Gość jareczekkk51
Córki rzeczywiście nie mam ale jakbym miał to wychowałbym ją bym ją tak żeby mi dawała codziennie swojego młodego i świeżego ciałka. Pieściłbym jej sutki, robił kręcenie o 360 stopni ona ssała by mi pałe, ja bym jej wylizał ser i takie tam.

Gość gość
o curva co z ciebie za debil autorze. a nie latwiej rozejrzec sie za inna mloda dziewczyna zamiast blaznic sie podrywaniem dziewczyny syna?

Gość gość
woman-> tak tłumaczą sobie tylko stare dziadki haha

Gość womann
Do "powtórzę pytanie": A Wasza córka jak powstała, że mąż jest taki pruderyjny? To chyba normalne, ze młodzież zaczyna interesować się seksem w wieku dojrzewania. A dziecko w wieku 22 lat? to przestępstwo?

Gość Jareczekkk51
Jakiś cwel się podszywa... Kazirodca jeden niech nie podskakuje bo mu p**********ę i krew poleci... Womann - żebys wiedziała. Oni mają nas za starszych ludzi a my po prostu jestesmy w pelni świadomi swoich możliwości i słusznie. Zerżnąłbym c**ę takiej małej i by od razu się przekonała co to seks a nie miziała się z jakimś romantycznym studentem.

Gość womann
Porozmawiajmy za kilka lat ;)

Gość Jareczekkk51
Kiedy właśnie ta mała mnie podnieca. Inne to tak przy okazji mogę wystukać.