Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamai dziecko z angina

Angina u dziecka-teraz u mnie!plisssss o radyyy

Polecane posty

drogie doświadczone mamy corka 2.5 od poniedzialku bierze antybiotyk na angine ropna lek ma brac 10 dni czyli do przyszlej srody...wszystko byloby oki.... tylko, ze od dwoch godzin dostalam dreszczy i bolu prawego migdalka...spojrzalam a tam czop ropny.... beda u lekarki wiedzialam, ze moge zalapac(czesto kiedys mialam zapalenie gardla)i zapisala mi antybiotyk wlasnie zażylam ale moje obawy sa o młodą zebym jej powtornie za zarazila... oczywiscie nie caluje jej ani nie spie znia myje rece czesto.... czy jest duze prawdopodobienstwo ze sie u niej angina rozwinie dalej:(:(:( siedze i rycze

prosze niech sie ktos wypowie

Gość gość
nie martw sie na zapas. i tak nic nie zrobisz. u nas caął rodzina miała angine, najpierw starsze dziecko, potem młodsze, jak one wyszły na prostą, złapałam ja a na końcu mąż. każdy miał raz :)

dzięki trochę podniosłaś mnie na duchu... mam nadzieje, ze ponownie sie nie zarazi...nie caluje jej, staram sie myc czesto ręce...ona do srody bierze antybiotyk-(ona do srody bierze antybiotyk) ja dzis wzielam druga dawke swojego antybiotyku juz nie mam goraczki ani dreszczy... zobaczymy jak to sie potoczy dalej...