Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia5

poważne decyzje

Polecane posty

Gość kasia5

Nie wiem co zrobić, jestem w związku ok 8 lat, ja mam 32 lata, mój partner 33, mieliśmy lepsze i gorsze chwile, kilka razy rozstawaliśmy się i znów do siebie wracaliśmy,często się kłócimy, teraz mieszkamy z jego kuzynem, bo tak niby taniej, chociaż stać nas na samodzielne wynajęcie mieszkania, ja bym chciała żebyśmy mieszkali już sami, zaczęli normalne życie, pomyśleli o dziecku, ale mój partner na razie nie chce nic zmieniać, nie chce żebyśmy mieszkali sami, mówi że tak jest dobrze, mam wrażenie że w ogóle nie myśli o przyszłości, nie wiem czy zakończyć ten związek, czy o niego walczyć, jak z nim rozmawiać i jakich argumentów użyć, nie wiem czy nie za późno na szukanie nowej miłości, proszę o opinie.

Gość fantastyczny temat!!
Jak was stać na mieszkanie, a on nie chce, mimo iż jesteście już po 30 to dla mnie to trochę chore. Ja bym jak najszybciej się chciała uwolnić od siedzenia u kogoś na waszym miejscu, ale widzę, że jemu tak jest dobrze. Albo nie chce się usamodzielniać, bo mu wygodnie, albo zaangażować tak na 100% bo nie jest pewny. Może być tak, że obie wersje bez względu na to co by tam nie próbował bajerować, bo to naprawdę dziwne. Tak czy owak nieciekawie to wygląda i zapewne czeka was sytuacja o być albo nie być. Powodzenia

Gość fantastyczny temat!!
Jak was stać na mieszkanie, a on nie chce, mimo iż jesteście już po 30 to dla mnie to trochę chore. Ja bym jak najszybciej się chciała uwolnić od siedzenia u kogoś na waszym miejscu, ale widzę, że jemu tak jest dobrze. Albo nie chce się usamodzielniać, bo mu wygodnie, albo zaangażować tak na 100% bo nie jest pewny. Może być tak, że obie wersje bez względu na to co by tam nie próbował bajerować, bo to naprawdę dziwne. Tak czy owak nieciekawie to wygląda i zapewne czeka was sytuacja o być albo nie być. Powodzenia