Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemeczenie praca

Polecane posty

Gość gość

Wiem, ze w dzisiejszych czasach posiadanei dobrej pracy to rarytas. Doceniam to , ciesze sie, zdaje sobie sprawe, ze mi sie powiodlo. Ale jestem przemeczona. Cisnienie w pracy, tempo, zmiana terminow, wszytko na przedwczoraj. Przychodze do biura ok 7:30, siedze po 11-12 godzin, czesto pracuje w weekendy, a jaki nie pracuje, to sie sdtrsuje ze powinnam i i tak nie odpoczywam. Lubie moja prace i jestem w neij dobra, rowijam sie w firmie, ale fizyczie ie wytrzymuje. Widze, ze pogorszyla mi sie cera ostatio, wypadaja wlosy, bardzo zle sypiam. Wstaje rano z poczuciem ciezaru, jestem cala spieta. Dziewczyny, kobiety, jak dajecie rade z takimi rzeczmi? Praca w korporacji, ogromne tempo, parcie na wyniki, robienie kilku projektow na raz...jak to przerzyc na dluzsza mete?

Gość rozwódka :)))
ja mam to samo, czasem trzeba odpuścić.

Gość gość
ile masz lat,ile zarabiasz?

Gość pokorporacyjna
musisz znaleźć balans między pracą a życiem, ja nie potrafiłam, po latach pracy ponad siły dla korporacji, kopnęli mnie w tyłek z powodu redukcji etatów, muszę zaczynać od nowa, poza granicami kraju, zmarnowałam wiele lat, myślałam i żyłąm tylko pracą, teraz to wiem, życzę ci czasu i wolnej głowy aby cieszyć się życiem

Gość gość
pokorporacyja, dzieki za twoj post. Tak mnie jakos naszlo, zeby o ntm napisac, bo ostatnio czesto zastanawiam sie nad kierunkiem, w jaki poszlo moje zycie. Kiedys pracowalam w malej firmie, zarabialam mniej,ale zawsze wychodzilam kolo 17. Teraz jestem jak taki chomik w kolowrotku do biegania. Tez o tym mysle, ze jesli by mi sei praca skonczyla, to trudno by mi sie bylo w tym odnalezc. A powiedzmy sobei szczerz-nawet praca na staly etat w dobrej firmie nie jest niczego gwaracja. Tak ja napisalas-redukcja etatow i do widzenia. No nnic, musze to spokojnie przemyslec.