Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co się ze mną dzieje?

Polecane posty

Gość gość

No więc tak.. Tuż po okresie, dokładnie dzień-dwa dni uprawiałam stosunek z chłopakiem. Nie był to zwykły stosunek, mówi się to teraz 'przerywany'. Nie doszło do przerwania błony dziewiczej, chłopak wcześniej doszedł poprzez stymulowanie dłonią, umył członka i oddał mocz, potem doszło do stosunku. Nie doszedł we mnie, nawet nie czuł,że dochodzi, nie wkładał głęboko,tak aby nie przebić błony dziewiczej. Oczywiście nie używaliśmy prezerwatywy, z czego jestem teraz zawiedziona,bo przeżywam ogromny stres.. Nie robiłam testu ciążowego,od stosunku minął niecały miesiąc, mam nieregularne miesiączki, i mam je co 25 lub 28 dni, a teraz spóźnia mi się 3 dni.. Nie mam objawów ciąży, nie powiększają mi się piersi ani żyłki na piersiach, nie mam zgagi, nie mam 'zachcianek' jedzeniowych, nic. Z pochwy leci mi biały śluz, taka 'papka'. Badając samodzielnie pochwę wyczułam jak szyjka macicy mi się osunęła do dołu, jest twarda i zamknięta, taka jaka powinna być przed okresem. Jednakże, okresu nie ma,a stres mnie zjada całkowicie.. Powiedzcie mi, czy ja tylko tragizuje i niepotrzebnie sie stresuje sytuacją? Powinnam spokojnie czekać na okres i nie martwić się niczym? Czy biały śluz powinien mi pokazywać,że lada dzień dostanę miesiączki..? Okropnie się denerwuje,bo jestem za młoda aby wychowywać dziecko, czuje sie dość nieodpowiedzialnie.. Nie prosze was o komentarze typu; było tego nie robić. albo;taka młoda i już seks.. Ja prosze o odpowiedzi na moje pytania,albo wlasne doswiadczenia, ponieważ 'docinki' jeszcze bardziej stresują i denerwują. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.

Gość gość
a można wiedzieć ile masz lat?

Gość gość
mam 16 lat, to raczej nic nie daje do wiadomości,ale jeżeli ktoś pyta to owszem, odpowiem.

Gość gość
pytałam orientacyjnie :) wiesz zrób test i będzie po strachu... Nie wiem czy wiesz, ale to, że nie została przerwana błona dziewicza to nie znaczy, że nie ma możliwości, aby plemniki się przedostały... Skoro śluz ma się którędy wydobywać to i sperma ma którędy wpływać więc zrób test i już :)

Gość gość
Wiem o tym,że błona dziewicza nie gra roli akurat. Sens w tym,że ja sie boje robic testu,ponieważ jezeli bedzie pozytywny nie widze innego wyjscia. Sądze,że prawdopodobieństwo zajścia w ciąze jest na prawde minimalne w takim przypadku..

Gość gość
Nie rozumiem czego autorka oczekuje od nas? że przez internet powiemy jej czy jest w ciąży?... boisz się testu? a jak go nie zrobisz to co? ciąża zniknie? Jak jest to sie nie rozejdzie po kościach ale spoko

Gość gość
Jeżeli komentujesz po to by usatysfakcjonować własną osobę, to się nie udzielaj. Napisałam chyba logicznie w poście,że osoby,które nie wypowiadają się na temat lub chcą dociec są niechciane, dziekuje. Nie.nie chodzi mi o to. Potrzebuje czyjejś dobrej rady i tyle. Test testem, wiem, w końcu bede musiała zrobić. moje pytanie po prostu brzmi czy musze sie martwić spóźniającym się o 3 dni okresem,kiedy mam nieregularne miesiączki bo jestem w takim a nie innym wieku. Wcześniej na to uwagi nie zwracałam bo nie miałam się czego bać,ale w tym wypadku zwracam na to uwagę. Stres też ma podłoże na spóźniający się okres? I czy biały śluz także przewiduje miesiączke..?

Gość gość
każda kobieta jest inna i każda ma inaczej przed miesiączką. Szansa na ciąże jest zawsze chyba, że celibat najlepsza ochrona:) także zrób test bo i tak bedziesz sie denerwować a stres - owszem wplywa na opóźnienia. I troche sie zgodze niestety z gościem u góry... nikt ci to nic nie powie na 100% niestety

Gość gość
biały sluz przed okresem to objaw zagniezdzenia sie zarodka, bedziesz mama kochana :)

Gość gość
drogi gościu... ja mam np zawsze biały śluz przed okresem i jakoś w ciąży nie byłam :) U mnie biały śluz to oznaka miesiączki, u innej ciąży... nie straszmy dziewczyny