Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci chcą dziewic na żony

Polecane posty

Gość gość

a nie dziewczyn ''po związkach''

Gość gość
to niech sami się nie kutaszą

Gość gość
gość to niech sami się nie kutaszą Taa a jAk sie dowiadujecie ze prawiczek to s**********e :D

jasne, nawet się z nikim nie spotkaliście a z góry zakładacie, że was odrzucą bo jesteście prawikami. Żałosne. Nudne te prowokacje sie robią

Gość fentoooo
wolałabym prawiczka jak wykutaszonego dziwkarza

Gość gość
do kutaszenia to są durne laski, tzw ''dziewczyny'' z ktorymi sie ''chodzi''. Mowi sie jej ''kocham cie'' ale chodzi tylko o seks ( wiekszosc niby związkow)

Gość xyzazaak
pewnie ze faceci wola dziewice, tak naprawde wydają im się najlepsze na żony, bo z logicznego pkt widzenia skoro potrafiły -oczywiście jesli sa dziewicami swiadomie nie z BRAKU MOZLIWOSCI SEXU- kontrolować się to istnieje wieksze prawdopodobieństwo ze i po slubie tak bedzie i tak jest w druga strone kobiety wola prawiczków niz r****czy oczywiscie niektore

Gość gość
bo to prawda, kobiety wolą prawiczka ale NORMALNEGO , fajnego faceta a nie takie męskie pierdoły jak na kafe piszą

Gość gość
Ale jest ich mało albo boją się sięgać po to czego pragną. Ja należę to tych wyjątków którzy pragną i oczekują dziewictwa. I to nie tak że dziewic niema bo są choć mało ale zazwyczaj niema tej chemii miedzy nami. A jak jest chemia to jednak jej osobowość to porażka. Tak naprawdę pomimo że dla mnie to ważne nie zrezygnowałem z żadnej kobiety tylko z tego powodu jednak mam świadomość ze nie zdecydowałbym się na związek z kobieta która sypiała z innymi.

Gość gość
bo taki się boi po prostu, że bedzie gorszy od poprzednika, tak samo jak faceci nie chcą kobiety zaradnej zarabiającej powiedzmy 2 razy wiecej niż oni sami

Gość gość
"bo taki się boi po prostu, że bedzie gorszy od poprzednika" A może ja nie chce żeby był poprzednik? Nie akceptuje tego i chcę być jedyny? Mnie zastanawia dlaczego o poprzednika nie jestescie zazdrosni a gdyby byl ktos rownoczesnie to jednak zazdrosc sie w was pojawia. Dlaczego? skoro sa ludzie otwarci np swingersi gdzie wymiana partnerow nie wzbudza w nich zazdrosci. Ja gdybym mial sie zwiazac z kobieta z doswiadczeniem pewnie wolalbym uklad swingersow skoro miala innego nie jestem wyjatkowy a skoro tak to niech i ma kolejnych po co jej odmawiac przyjemnosci?

Gość gość
przeszłość to przeszłość nie ma co tego rozpamietywać. No ale ok jak ktoś chce kogoś kategoryzować bo sypiał z chłopakiem / dziewczyną to ok

Gość super temat
a muj facet woli nie dziewice i jeset z mna

Gość co za jazgot
W tym tygodniu w telewizji był program Ewy Drzyzgi dot. prawiczków szukających dziewicy. Był 23 latek, 28 latek i facet koło 50- od 18 lat nie mający kontaktów seksualnych. Opisze 28-latka: jest muzykiem, wokalistą, daje koncerty- różne dziewczyny przychodzą na jego koncerty, on szuka tej jednej. Była dziewczyna, która 3 dni wystawała przed jego domem i co facet miał ja gdzieś, bo stwierdził, że to coś nie tak, to on ma zdobywać a nie ona jego. Zrobił wrażenie niedojrzałego emocjonalnie- jak się jakaś kobieta nim zainteresuje, zakocha, ten łechta swoje ego i zlewa dziewczynę. Kilka dziewczyn proponowało mu spotkania, randki, a ten je odrzucał. Poznał jakaś dziewczynę na koncercie, która go na początku olała i to go zaintrygowało. Zapoznali się, widzieli się tylko 1 raz, ale utrzymywali kontakt przez ponad rok, poprzez internet, telefon. Przez ponad rok, nie zaproponował jej spotkania, mimo, że spodobała mu się, coś się tam między nimi zaiskrzyło. Teraz dziewczyna nie chce z nim kontaktu, a ten myśli, że coś z tego będzie. Ratunku, jak można być takim niedojrzałym goście- tutaj mówi, że to on w relacjach damskich ma działać, a nie kobieta- a jak co do czego przychodzi- to nie robi nic i dziewczyna odchodzi. Facet nie wie czego chce- jak się kobieta stara o niego to źle, jak jest mu przychylna i czeka na jego krok- to ten nic nie robi i w ostateczności też nic z tego nie ma.

Gość gość
"co za jazgot" ;)nie ma to jak podać przypadek z rozmów w toku. Jakieś inne argumenty?

Gość gość
Faceci chcą dziewic na żony" x tylko skrzywiony koniotrzeb mogl taki temat zalozyc💤

Gość gość
Czyli cieszcie sie kobietki że nie jesteście dziewicami bo przynajmniej nie zwiazecie sie z facetem ktory tego dziewictwa oczekuje:P

Gość Unkia
Wiadomo, że na żonę każdy by chciał dziewicę. A chyba najbardziej ci, co sami się puszczali gdzie popadnie.

Gość co za jazgot
o dzięki, zapomniałam nazwy tego programu. To był przykład. Argumenty- na co? Facetem nie jestem, więc dla mnie to bez znaczenia.

Gość gość
dziewice łączmy sie

Gość gość
no tak wymagać od kobiety by się nie puszczała to zbyt wiele.

ale z was matoły XD właśnie dziewice mają wieksze tendencje do zdradzania bo zastanawiają sie jak to by bylo z innym partnerem

faceci chcą wiernych, dobrych partnerek. Na dziewictwo jako na najważniejszą cechę patrzą tylko chłoptasie z kompleksami ;)

Gość gość
Dziś mając do wyboru dziewice czy puszczalską wolę dziewicę

Gość gość
skoro zadajesz takie głupie pytanie i nie rozumiesz kto to puszczalska kobieta to nawet nie mam ochoty Ciebie bliżej poznawać!

puszczalskich " wyzwolonych " jest pełno , ja jak juz to chciał bym porzadną nie musi byc dziewicą byle by mnie do poprzednika nie porównywała a tez jest tak mając dziewice wie sie kogo ma a nie dziewice to różnie bo mogła by miec jednego albo 10 lub wiecej