Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydze sie ubrac sukienke albo koszulke na ramiaczkach

Polecane posty

Gość gość

bo jestem gruba:(

Gość gość
to schudnij;) tak jak dziewczyny z tego forum... skoro Ci przeszkadza Twoje ciało. Miałam ten sam problem i właśnie to zrobiłam

Gość wiki 88
nie jestem gruba ale mam duże piersi ...mimo to uwielbiam na ramiączkach sukienki i bluzeczki tylko takie w sumie nosze :) XLS Medical zastosuj może pomoże

Gość gość
A ja na odwrot mam nogi chde jak patyki i ciagle w spodnach chodze a w liceum mialam najzgrabniejsze nogi w calej szkole

Gość Olcia Dubicka
Skoro się wstydzisz to już jest jakaś motywacja by to zmienić. Teraz musisz podjąć konkretną decyzję albo będziesz się wstydzić dalej i to pewnie przez całe życie albo zaczniesz działać i zmienisz to/schudniesz by móc bez wstydu się pokazać w bluzce na ramiączkach :) Są różne metody odchudzania, na pewno coś sobie wybierzesz :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość gość
Olcia Dubicka czy Ty nie wiesz, że robisz temu preparatowi antyreklamę ? Każdy widzi, że na siłę wszędzie wciskasz się z tym " cudownym" środkiem, co znaczy że jest beznadziejny i na siłę chcesz go zareklamować. Gdybym ja była Twoim pracodawcą to byś poleciała z pracy od razu.

Gość gość
mnie nogi zgrabne kojarzą się z umiesniowymi

Gość Olcia Dubicka
dajcie mi spokoj, jestem w pracy. Mam 2 dzieci i nie mam z czego zyc, ciezko. Ledwo nam starcza to sie najmuje do textow. Kazda praca dobra, co tam.