Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penny_lanee

wózek Tako Alive - pytania :)

Polecane posty

Gość penny_lanee

Witam, jestem zainteresowana kupnem tego wózka i mam pytania: a) jakie są wymiary wewnętrzne gondoli b) jaki jest rozmiar stelaża po złożeniu i odkręceniu kół? c) ogólne opinie na temat wózka bardzo mi się podoba, byliśmy już w 3 sklepach, ale nigdzie nie mieli go na stanie :( szukam opinii, a wiem że to raczej nowość :)

Gość penny_lanee
dodam, że szukałam wymiarów w google i na stornie producenta - nie znalazłam. chodzi mi o wymiary gondoli mierzone w środku.

Gość gość
nie mam tego wozka ale ogladalam go w sklepie. Gondola jest wbrew pozorom mniejsza niz w innych wozkach tako ze wzgledu na swoj ksztalt, z tego co pamietam materacyk mial chyba tylko ok 72-73cm dlugosci. Wozek ladny ale nie ma wentylacji w budzie.

Gość gość
Kurcze nigdzie nie podadzą Ci wymiarów w środku, chyba, że sama sobie zmierzysz. Ja mam City Move z kolei za tydzień odbiór i gondola w środku jest naprawdę spora, wygląda na przestronną.

Gość gość
Wymiar wewnętrzny gondoli to 35 szerokość i 73 długość. Wysokość po złożeniu też mogłabym podać ale niestety zepsuł nam się mechanizm składania i musimy zareklamować wózek :/

Gość penny_laneee
hej, widziałam ten wózek na żywo, bardzo ładny, ale chyba ten city move faktycznie ciut większe wymiary ma. szkoda że city move ma taką beznadziejną kolorystykę, w każdym razie jest to mój nr 2, rezerwowy, jeśli nie uda mi się kupić innego, zagranicznego (używanego bo drogi), to jadę zamówić ten. mam jeszcze 3 miesiące czasu.

Gość gość
kupiłam ten wózek w grudniu: -gondola i spacerówka są spore więc i wygodne dla dziecka -super że wszystko jest na zamki dla dziecka to bezpieczniej -lekko się go prowadzi -głośno zamyka się budka z gądoli co może budzić dzidziusia -super dezajn, ale nie na tym polega kupno wózka -jest ciężki i duży, ale waga i wymiar dla mnie była obojętna -wózek jest twardy dziecko wytrzęsie się na wybojach(producent pisze że jest miękki-nieprawda) -do koszyka wchodzi 5 kg-pewnie tak gdyby był zawieszony prosto, a nie pod skosem -co chwile coś się w nim psuje: hamulec, wyszedł fiszbin z budki gondola się rozpruła, stelaż był już raz wymieniany na nowy, a teraz znowu musi iść do reklamacji bo przednie koła dostają szału i wózek bardzo się częsie. -dobrze że producent bardzo szybko rozpatruje reklamacje pozytywnie nie polecam z powodu częstych napraw