Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks oralny- do kobiet, które nie chcą/nie lubią a stało się

Polecane posty

Gość gość

jak czujecie się, gdy wasi mężowie/partnerzy spuszczają Wam się do ust, a Wy tego nie chciałyście i nie spodziewałyście się?

Gość Unkia
Hehe jakie pytanie a kto lubi takie odpady fizjologiczne. Ponoć u prostytutki dopłaca się sporo za coś takiego wstrętnego fuu Poza tym chłop musi mieć coś z głową by tego wymagał ja bym nie pozwoliła nikomu zjeść moich wydzielin :O

Gość widzimisiem
najgorsza ohyda, niechby która nasrała do ryja swojego faceta, albo choć naszczała , to byśmy widziały jakie to fajne no można też ten zapasik spermy jemu zapodać próbował który swojej spermy? pyszna?

Gość Unkia
No właśnie niech sami to jedzą. Psychole :O fuuuuuuuuuuj

Gość gość
dla mnie to nie jest normalne :/

Gość gość
Mój facet i ja mamy podobne zdanie. On na samą myśl o tym że miałabym połknąć jego spermę ma odruchy wymiotne ;-)

Gość gość
poto matka natura dała sperme facetowi aby oddal ją kobiecie.. Bez tego ani rusz

Gość gość
mnie właśnie wczoraj mąż zrobił taką niespodziankę.. ;// wqrwiłam się na maxa. Poczułam się strasznie wykorzystana. Tym bardziej, że obecnie jestem w czasie połogu, który dzięki Bogu dobiega końcowi... Myślałam, że będzie coś...innego.. że on będzie delikatny... a tym czasem wyszło jak wyszło. Czuję się paskudnie. A wcześniej to lubiłam... Teraz chyba nie potrzebuję "wrażeń". Brakuje mi czułości i o ile kiedyś mi odpowiadałl szybkie przejście do rzeczy tak teraz jest inaczej. Wydaje mi się, że facet powinien takie rzeczy zrozumieć, tym bardziej, że teraz trzeba być delikatnym.. i czułym.

Gość gość
wypluc mu ta sperme na twarz najlepiej:Pzrozumie i wiecej tego nie zrobi

Gość gość
Dla mnie też ohyda, ale mój facet wiem że by chciał. Ale miał nie będzie (no nie ze mną na pewno). Sam niech sobie żre, to bardziej obleśne od smarków z nosa.

Gość gość
mój śp. chłopak :( mówił "ptak jest do sikania i do seksu do dziurki do pipki a nie do ust!" nigdy nie dopuscił do brania do ust, ludzie ktorzy to robia to zwyrodniale psychole i zboki.

Gość gość
Zboki?ale jestes biedna,seks oralny jest super. Ale bez spuszczania w usta. Aha minetka tez jest be....wdl Ciebie. Hehe

Gość gość
tak, minetka jest ble :)

Gość gość
Ja poczułam się, jak szmata :/ Myślałam, że logicznym jest, że potrzeba dużo deliktności a nie hardcore i na dodatek nie powiedział, co planuje ani nawet nie zapytał (wcześniej pytał czy może się spuścić). Stwierdził, że nie mógł się powstrzymać. Nie ma co się dziwić, ponad 2 miesiące bez seksu, bez pieszczot... Najgorsze, że mam ochotę na eks, ale jak sobie wyobrażę, ze coś chce na chama, albo zbyt mocno coś zrobi i zaboli blizna po nacięciu, to od razu mnie odrzuca. Nie mogę liczyć na czułość. Nie zawsze kobieta ma ochotę na szybką i ostrą jazdę. Kiedyś lubiłam, teraz potrzebuję delikatnośći. I najgorsze jest to, że nie mam zamiaru mu powiedzieć o tym, wolę się pokłócić, jak będzie na chama i będzie wszystko w trakcie- może wtedy zrozumie, jak mu ochota minie.

Gość gość
jest to najwieksze upokorzenie kobiety przez faceta. To tak jakby facet spodziewal sie, ze dasz mu truskawke do ust, a ty wlalabys mu siki....

Gość gość
my z moim męzem uwielbiamy kiedy ssam go oralnie--doprowadza nas to do wrzenia---mnie podnieca niesamowicie;) natomiast gdy zbliża się do orgazmu to mówi mi o tym, ja zaciskam usta i sperma ląduje na mojej buzi, policzkach,spływa mi po szyi. uwielbiam to.... natomiast--kiedyś byłam tak mocno podniecona,ze bardzo chciałam,żeby mi wytrysnął w usta--i zrobił to--ale smak spermy jest ohydny. nie chcę powtarzać tego nigdy więcej:O natomiast wytrysk na buzie,policzki,usta jest cudowny...

Gość gościówa1988
Tak tak słodkie pierdu pierdu "bułkę przez bibułkę a c***a całą ręką" :D pieprzycie wszystkie od rzeczy tak że az sie czytać nie chce.! Autorko! piszesz: "A wcześniej to lubiłam... Teraz chyba nie potrzebuję "wrażeń". " sama to lubiłaś a teraz nagle nie. I później: "I najgorsze jest to, że nie mam zamiaru mu powiedzieć o tym, wolę się pokłócić, jak będzie na chama i będzie wszystko w trakcie"

Gość gościówa1988
ciag dalszy: Ty w ogole masz 18 lat?? Piszesz o pologu(wpadłas w mlodym wieku?) a pytasz na kafeteri zeby ktoras dewota "potwierdzila" ze to Ty jestes "poszkodowana" a on be? Ogarnij sie!

Gość gość
Gdyby moja kobieta nie chciała walić mi konia mordą i połykać ładunku to zostawiłbym ją

Gość zadowolona z życia!.
A ja czuje sie świetnie bo.. Mój facet nigdy tego nie zrobił i nie zrobi. Razem ustalamy zasady.. A jeśli chodzi o kwestie, o której piszesz to wie że ja nigdy sie na to nie zgodze. Zresztą nawet by tego nie zaproponował. Sam stwierdził że jest to jego zdaniem największe upokorzenie dla kobiety a on za bardzo mnie kocha i szanuje żeby sie tak w stosunku do mnie zachować.

Gość gość
ja mialam takiego jednego gnoja ktory w chamski sposob spuscil mi sie do geby. Obrzygalam mu cale mieskanko:) na szczescie nie ejst juz moim facetem:)

Gość gość
jesli jakis bedzie mnie naciskal na polkniecie to najpierw poprosze go o sex oralny podczas meisiaczki)

E tam, a ja połykam. Może nie rozkoszuję się smakiem spermy, ale cóż, faceci jak robią minetę, to cały czas muszą łykać nasze wydzieliny pochwowe, a jakoś się nie skarżą ;)

Gość gość
a Ty robiac loda nie lykasz wydzieliny?? niby sperma to jedyna wydzielina buahahah pierwszy raz loda robilas czy jak?

Gość gość
soryyyy.... biedactwo! trzeba było nie brać do buzi. Najpierw chętnie ciągnisz a pózniej: mąż zrobił mi niespodzianke.... Żałosne!

Gość gość
to wychodzi na to, ze gdy facet robi nam orala to mozemy smialo zsikac mu sie do ryja:) bo on przeciez lize to wiec jego wina ze mu naszczam!!!