Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emtalks

Londyn i zarobki mezczyzny

Polecane posty

Gość emtalks

Czy Waszym zdaniem jesli mezczyzna zarabia £2500 mc, £625/tygodniowo netto to jest to bardzo duzo w Londynie??? Rocznie to cos ok.39200-40000 brutto, a netto 30625-31250 (po odjeciu Swiat i dni wolnych).

Gość mamifammi
To nie są duże zarobki jak na Londyn, musisz wziąć pod uwagę ze nieruchomości w Londynie są 5 razy drozsze niż w mniejszych miastach w UK. I jeśli np. ja wynajmuje 2bed mieszkanie za £650, to w Londynie takie samo kosztuje z £1500-1800 co najmniej. Po prostu zbyt duza cześć wypłaty wydasz na czynsz w Londynie, niż gdybyś mieszkała w innym mieście. A to jest sam czynsz, dolicz rachunki, jedzenie, dojazdy, ubrania itd. No chyba, ze to zarobki dla kawalera, no to super

Gość gość
Jak na Londyn, gdzie mieszkaja milionerzy i gdzie ludzie zarabiaja naprawde duze pieniadze to takie zarobki to pryszcz na tylku. Natomiast dla wiekszosci Polakow sa to duze pieniadze.

Gość do gość - tez gosc
No tak, ale jeśli to zarobki na 1 osobę to super, jeśli na 2 czy więcej to porażka...

Gość gość
1600 za 2bed? Buhahaha ja mieszkam w 4 strefie i place 850

Gość do gość
W 3 strefie 2 bedroom kosztują min.1200-1300 + rachunki, one bedroom min.900-1000 f + rachunki Nie wiem co Ty masz za 850 f, raczej one bedroom, ale liczysz salon jako pokój to piszesz, ze masz 2 bedroom :D

Gość Josh
Dziwne. 12x 2500= 30000, a nie to co podajesz. Chyba za szybko dzialasz, a zabyt wolno myslisz.

Gość Josh
Ja mieszkam w 4 strefie i place rent 1000 plus oplaty. Razem jakies 1300 na mc.

Gość gość
nie skarbenku mam 2 sypialnie, salon, kuchnie i lazienke. Ba i nawet ogrodek :D zal d*pe sciska? :o

Gość do Josh
Przecież napisała, ze odejmując wolne i święta, wiec nie przepracuje całych 12 miesięcy

Gość do Josh
Przepracujesz cale 12 miesięcy? Nie sadze, odejmij wolne, święta itd.

Gość gig dig
No, bo w 4 strefie już są tańsze mieszkania, ale możne np.ktoś chce/musi mieszkać w 2,3? Juz się tak nie bulwersujcie, bo co jak co, ale każdy wie, jakie są ceny za wynajem w stolicy

hahhahahah ;-) a od kiedy to zarobki w londynie zaleza od plci, hm?;-) no chyba ze twoj maz tanczy w okreslonych barach to cofam pytanie;-)