Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mężczyzna sprawił, że wytrysnęłam !!!!

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj w nocy miałam ogromną ochotę na seks, masturbowałam się 3 razy w łazience, ale to nic nie dało -potrzebowałam penisa. Kiedy on wrócił z pracy, leżałam już naga na łóżku - wtedy powiedział, że wyglądam przepięknie i ściągnął spodnie. Widziałam jak szybko mu stanął, ale był zajęty mną. Rozchylił mi bardzo szeroko nogi i przywiązał ręce do obręczy łóżka- bardzo mnie to podnieciło. Po chwili napluł trochę śliny na moją łechtaczkę i pomacał paluszkiem a za chwilę językiem. Ciągnął moją łechtaczkę i ssał sprawiając, że bardzo szybko grubnie i puchnie. Za chwilę włożył mi do środka mokry palec i wtedy już bardzo głośno jęczałam. Nogi zaciskały mi się samoistnie, ale ją silną dłonią szybko je rozchylił z powrotem. Następnie włożył penisa do środa i bardzo szybko mnie posuwał, mówiąc że jestem jego suką. Nie wiem dlaczego to mnie tak podnieciło, ale zrobiło mi się tam tak bardzo gorąco i czułam parcie... wtedy właśnie dostałam pierwszy raz wytrysku z pochwy... było mi cudownie, byłam mokra i podniecona. Mój mężczyzna też. Później zaczął mnie posuwać od tyłu i doszłam po raz drugi. To był najcudowniejszy seks w moim życiu !!!

Gość Slly
Dobry jest,tak jak ja:-)