Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

IDIOTKI NA KAFE

Polecane posty

Gość gość

ostatnio czytalam kilka tematow i jestem w szoku:D takie bzdury tu wypisujecie:P zero pojecia o czymkolwiek dobrze,ze tu kazda jest anomimowa to by ma ulicy palcem wytykali idiotki:D wasze chore przekonania: - maż napewno kazda rzuci tylko nie was:D -jak nie pracuje ktos to leń i pasozyt a jak pracuej to p********a karierowiczka i wyrodna matka, bo dziecko ma nianie:D - jak ktos dobrze zarabia to kłamie:D - jak ma gorzej to pewnie tylko zawodowkę skończył:D - na dobre wczasy nikogo nie stać:D - jak stac to sie chwali i pewnie na przekretach mąż jedzie:D - jak robi schabowy nie ze schabu:P to kucharka do d**y i wiele wiele innych

Gość jaka bieda w Pl?
zgadzam sie w 100% samo dno tu siedzi wiec ja spadam

Gość gość
Autorko witaj! jak dobrze że jesteś,bo idealnie nadajesz się na królową idiotek! Niech żyje królowa, niech żyje królowa! hip hip hurra!

Gość gość
wiesz, ja takich bzdur nie wypisuje tylko czytam i probuje idiotkom pokazac jak to jest z punktu widzenia czlowieka zdrowego na umysle:D

Gość sama prawda autorko
ale to tylko forum i tu kazdy pisze co chce, nawet moze wcale tak nie uwazac, ale prowokuje do dyskusji:)

Gość gość
tak :) jak masz jedno dziecko to jesteś egoistka jak masz dwóch chłopaków przydałaby sie córka jak masz trójkę to jesteś krowa rozpłodowa.

Gość gość
jak rodzisz przez CC idziesz na łatwiznę jak rodzisz SN bedziesz miała wiadro miedzy nogami jak karmisz cycem jesteś umęczona matka polka jak karmisz mieszanką biedne dziecko itd

Gość gość
no jaja, tu faktycznie same kretyki, szkoda,ze nie widac juz to dawnych czarnych nikow, z tamtymi dziewczynami mozna bylo "pogadać" na poziomie, ale juz chyba kazdy madry stad odszedl wiec czas i na mnie

Gość gość
najwieksze kretynki, to te, ktore na tak idiotycznym forum rezerwuja sobie nicki (kiedys napisalabym zaczerniaja :D) i uwazaja sie za czlonkinie tak kretynskiego forum :D To sa idiotki. Normalny clzowiek przyjdzie sobie tutaj, posmieje sie, popisze i spada a idiotki siedza, madrza sie :D Ubaw po pachy z kazdej tej forumowiczki kafe :D:D:D

Gość gość
a co ja mam czarny nik teraz niebieski i tu rzadzę:D a ty podrzedna pało kim jesteś?

Gość mama 2 sztuki
Zgadzam sie z autorka :)

Gość ale dobrze sie czasem posmiac
z tych idiotek