Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie podpiszę się pod referendum odwołania pani prezydent - nie głosowałam na nią

Polecane posty

Gość gość

żałosne jest,że znam wiele osób które zachwycone platfromą kilka lat temu głosowały i nawet mówiły - pamiętaj zagłosuj na Hanne G-W ... a ja do nich "aha jasne" zagłosowałam na kogoś z PISU !!! i teraz sie bujajcie sami macie czego chcieliscie, teraz szukajcie tych co wam podpiszą, było używać mózgów kilka lat wcześniej!!!!!

Gość gość
dobrze powiedziane :D

Gość spac mi sie kce hop siii
:)

Gość gość
Ja również nie glosowałam na bufetową, więc teraz mnie nie interesuje ta prezydentowa.Ci co głosowali na nią niech mają to co chcieli! Od poczatku wiedziałam że będzie kicha gdy ona będzie rzadziła Warszawką,Osobiście mam to w d***e!

Gość gość
i znajomi, którzy parę lat temu się ze mnie śmiali, że jestem moherem, a sami wspierali Tuska, lajkowali stronki a dzisiaj ciągle tylko "tusk musi odejść" itp. ci młodzi ludzie mają sklerozę? tłuszcz z kebaba odłożył się na mózgu? alzheimer? czy taka nieodpowiedzialna postawa...

wlasnie, czemu na prezydent Warszawy mówią bifetowa ? :D śmieszne to troche :D

bufetowa mialo byc :D

Gość Bolek Zdun
a ja się podpiszę się pod referendum odwołania pani prezydent Warszawy, - na wielu osiedlach Warszawy trawa i inne zielsko urosło do kolan, połamane drzewa i gałęzie nie są usuwane od roku i zagrażają mieszkańcom , Warszawa nie ma 'gospodarza' a od lipca tego roku śmieci będą fruwać po ulicach i osiedlach Warszawy, ponieważ żadna firma oczyszczania miasta nie będzie śmieci usuwać

Gość gość
cała Polska nie ma gospodarza, na stolkach siedzą ofermy i przekręciarze :o