Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydzę się penisa, jestem hetero :(

Polecane posty

Gość gość

:)

ja jestem dziewicą hetero i też mnie to trochę brzydzi. ale cóż. kwestia kontekstu, uczuć. to tylko fizjologia, nie ma się czego bać,. z męskiego ciała to wolę klatę, takie rzeczy:)

Gość gość
Ogólnie to brzydki narząd, nasz w sumie nie lepszy. Jak nic nie czuję do faceta, to też bym nie dotknęła .....

ja nie wiem jak to będzie jak do czegoś z kimś dojdzie:D może się poczuć urażony moją reakcją:( a teraz jeszcze się wymaga tego.. no.. robienia loda? brr.

Gość gość
nom. bez sensu.

Gość gość
penis jest najcudowniejszą częscią męskiego ciała. na sam jego widok robie się mokra,bo wiem jaka rozkosz mi daje ten narząd

Gość gość
jak ty porównujesz zimny twardy wziernik do męskiego narządu to nie mamy o czym dalej rozmawiać. spróbujesz, pokochasz się kilkanaście lat(o ile trafisz na fantastycznego kochanka,który udowodni ci czym jest seks) to zmienisz zdanie. na razie się nie wypowiadaj skoro nawet nie wiesz jaką ten narząd daje rozkosz.

Gość gość
aha, a potem ten koleś zostawi cię dla 30 lat młodszej d**y :)

Gość gość
akurat jestem młodsza od męża o całe 19 lat--także nie trafiłeś koleś🖐️ a w łóżku układa nam się cudownie.

mnie nie zostawi dla 30 lat młodszej d**y, bo musiałby czekać 6 lat na jej narodziny:) czemu mam się nie wypowiadać na temat swoich uczuć? nie przeczę, że Tobie sprawia to przyjemność, ale mi pchanie tam czegoś nie sprawi:) chyba, że chodzi o kontekst.

Gość gość
no coż, czyli już po prostu jesteś młodsza. Jestem kobietą, Ale to i tak nic nie zmienia. Nie lubię penisów, boję się seksu, ale myślę że na to potrzeba czasu i wyrozumiałości oraz romantyzmu. Pozdrawiam! :)