Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za oszolom 'jasne ze brnac'?

Polecane posty

Gość gość

zna go ktos? kto z nim pisze? leci na wszystkie laski z ero:D

Gość gość
To jest duch.

Gość gość
Kto??

bardzo ciekawy temat moglbym bardzo duzo pisac o sobie ale musze niestety pisac o innych chociaz nie jest mi z tym dobrze ale zle tez nie jest

Gość gość
Placa ci za pisanie o innych?

Gość gość
Placa ci za pisanie o innych?

Jzb to bardzo porzadny chlopak z Warszawy od nas z ekipy ! Mozecie mu spokojnie ssac kutasa -nie ma zadnych chorob:)

Gość gość
tak, tak, a później rak gardła.

rak gardla od czego zadna z lasek ktore mi ssą nie ma raka gardla za to wszystkie mają jedrne cycki, ciasne c**y i sliczne d**y i dostają od tego mase IQ

Toz on ministrantem byl u nas w parafi:) ksiedzu wino podpijal:) Pieniadze kradl:0 Normalny byl niczym sie nie wyroznial:)

Gość gość
Co za elita. Pewnie ciężko się dostać do waszej ekipy. Hahaha, bana napalonych facetów i zakompleksionych kobiet bez życia.

Gość gość
I jeszcze to "leci na wszystkie laski z ero", no żesz k***a. Przetłumacze: leci na każdą osobę która ma kobiecy nick bez względu na to kim jest ta osoba

tak i bylbym sie czul jak ostatni c**j z rzedu gdyby nie zwalil gruchy pod jakis damski nick osle oczekujesz ode mnie, ze pod meskie nicki mam to robic ? co za beznadziejny gosc kafeteria schodzi na psy, jeszcze pare lat temu bylo tu inaczej uwierzcie, co za syf sie zrobil

gość :) Żeby wybrać jedną -trzeba poznać wszystkie ! Panimajesz ? Warto ;) x Zrozum stopkę S_M !

Jzb łochyntolu ladnie mnie tak przedrzezniac?Doszedłeś do wprawy z tymi powiedzonkami :D

Gość gość
Cukierek29 Żeby wybrać jedną -trzeba poznać wszystkie ! Panimajesz ? Panimaje i to lepiej niż ty, dlatego wychodzę z domu i poznaje ludzi, a nie pisze każdej żeby wysłała mi swoje zdjęcie nago, Casanova ze ja p*****le.

dementuje podane wyzej niektore informacje :D 1. tematyczny oszolom ;) nie leci na kazda z damskim nickiem .... bo na mnie nie leci :P:D 2. pralinek nie prosil mnie o nagolasowe zdjecie :P:D wniosek: niezbyt dokladnych informacji udzielacie publicznie moi mili rozmowcy/czynie :D.... widocznie jak na was leca, to macie w sobie jakis magnetyczny magnez :D .... to powod do radosci, a nie psioczenia na w/w ;)

gość Jeśli jesteś facetem to chuuj ci w duupę :) Jeśli jesteś kobietą to napisz które prosiłem o nagie zdjęcia ?

Gość gość
C**j mi w d*pe? Takim tekstem mnie nie poderwiesz. Postaraj się bardziej. A tak poza tym to temat jest o jasne ze brnac i o nim pisalem.

Gość gość
Poprawka: jasne ze brnac leci na każdą która pisze ze mną chcice, gruba, chuda, brzydka ladna, szczerbata, zezowata. Ważne ze jest c**a.