Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Politologgg61

Jestem wykładowcą akademickim i muszę wam powiedzieć, że

Polecane posty

Gość gość
Na mojego wykładowcę zwróciłam uwagę już podczas pierwszego wykładu :D Lecz nie chciałabym być chwila zapomnienia :(

Gość gość
24 lata czyli w tym roku ma magisterkę , tym bardziej nie ma problemu ;) Jeżeli dziewczyna jest Tobą zainteresowana , wiek nie ma dla niej znaczenia Powodzenia ;)

Gość gość
Jest ktoś w podobnej sytuacji ?;)

Gość Ja mam pytanie ;)
A z drugiej strony, czy potrafiłbyś powiedzieć ooo spodobałem się tej dziewczynie. Chodzi mi o sytuacje, kiedy dziewczyna nie daje jasnych sygnałów, nie chce się zdradzić.Mimo wszystko coś widać ? Wiem trochę poplątane.

Gość gość
a ta, ktora ci sie podoba politologu jest traktowana jakos specjalnie, np widac w ocenach ? pokazujesz jakos swoje zainteresowanie nia ??

Gość gość
ja znam sytuacje, gdzie studentkom podobal sie wykladowca (nie ten sam) i byly na tyle glupie by sie odwazyc i pokazac swoje zainteresowanie, co skonczylo sie dla nich zle, bo wykladowcy nie byli wniebowzieci, jedna oblala jego przedmiot, nie byla w stanie nic udowodnic, ze sie uwzial na nia, a wiedze ma, a inna u innego wykladowcy zostala publicznie osmieszona przez niego, moral z tego taki, ze osobie podrzednej nie wypada jesli ma sie wiecej do stracenia niz zyskania

Gość Ja mam pytanie ;)
Dlatego niektóre się nie ujawniają.Nawet koleżankom i kolegom z roku się nie zwierzają, tak na wszelki wypadek;) . Takie cichutkie wzdychanie

Gość gość
jeśli można wtrącić;p wydaje mi się że taki wykładowca nie będzie szalał z ocenami.Takie rzeczy rzucają się w oczy, szybko pojawiłby się domysły .Ale to tylko moja opinia

Gość gość
jeśli można wtrącić;p wydaje mi się że taki wykładowca nie będzie szalał z ocenami.Takie rzeczy rzucają się w oczy, szybko pojawiłby się domysły .Ale to tylko moja opinia nie o to chodzi, by dawal szostki z gwiazdkami😴jesli jest kolokwium i zalozmy, ze nie zaliczyla panna to wykladowca moze jej doliczyc punkciki by zaliczone bylo chociazby taka sytuacja czy jakakolwiek inna gdzie moze doliczyc punkciki by ocenka byla lepsza czy zalozmy ma dopytke, ktorej w praktyce nie ma a ocenka poprawiona czy zal jest, az tak tepi jestescie kafeterianie?😴

Gość gość
aż tak tępi jesteście kafeterianie?spioch.gif Zapytał kafeterianin;p

Gość gość
Politolog bajeruje studentkę :)