Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TANIE WAKACJE-gdzie?

Polecane posty

Gość zadowolona  zycia w Pl
dziewczyny z byle jakim biurem to rzeczywisce strach jechac, ale z Tui i Neckermannem spokojnie, my tylko z tych biur korzsytam od lat:)

kwatery mamy z tego biura kwaterybulgaria.pl mają mnóstwo pokoi w różnych obiektach loty - wizzair z discount club Włochy miały być z vacansoleil.pl/ lub selectcamp.pl, ale tych biur jest mnóstwo :) bezposrednio z campingu też można wynajać bungalow, przyczepę, namiot itp

Gość gość
My też jeździmy tylko z Neckermanem. jeśli chodzi o tanie państwa to Turcja, Bułgaria, Rumunia i Austria ;-)

tyle że Neckermann to min 2200 na os :) nawet jako first minute to chyba taniej nie da się kupić, jak oglądałam jesienią oferty to biura podróży nie miały nigdzie taniej niż 2tyś za os, przeglądam na bieżąco groupony i to samo mimo że większość to jest last, wiec dla 3 osób po 2200 robi sumę 6600 a do tego zawsze jeszcze dochodzi dojazd do lotniska, jakieś dodatkowe NW, pobytowe itp i wychodzi 7 tyś w byle jakim hotelu z podłym jedzeniem, a nie rzadko w max zad*piu :) oczywiście kto co lubi, ale za taką cenę samemu organizując wyjazd można jechać w wiele lepsze warunki, w ciekawsze miejsca itp.

Gość kocham swoj kraj
ogryzek ale nie kazdy chce bawic sie w obmyslanie trasy i samemu wyszukaiwac, ja wole wyrac kraj, hotel, zaplacic i leciec na gotowe:) nie wazne,ze to drozej wychodzi, ale wszystko mi gra

Gość hana33
Ja w zeszłym roku jeździłam z Grecos Holiday i w tym roku także zamierzam. Nad wyborem kraju nawet nie zastanawialiśmy się bo Grecja dla nas jest rajem na ziemi, a to biuro jest specjalistą od tego raju.

Gość karinooka
Masz rację, dla nas Grecja tez wydaje się być najpiękniejszym krajem, do którego zawsze jest gdzie wracać, a to biuro jest OK

haha, nie ma to jak kolko wzajemnej adoracji:D a Grecja to nie raj na ziemi tylko TANIOCHA:D