Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość happy_pills

zbyt skomplikowane

Polecane posty

Gość happy_pills

Witam, może ktoś da cenną radę/jakąkolwiek radę. od dwóch lat jestem sama, tyle właśnie zbierałam się w całość po burzliwym końcu związku. Nadszedl czas, żeby to zmienić. Po kilku nieudanych próbach poznałam GO. znowu było jak uderzenie piorunem, kilka spojrzeń, kilka gestów i wiedziałam, że tak łatwo o nim nie zapomnę. sprawa skomplikowała się jak poznalam jego historię. jest żonaty, z żoną nie utrzymuje od kilku lat kontaktu. z nią nie ma dzieci. ma dwójke dzieci z innymi kobietami - na dzieciaki płaci alimenty, jedne zasądzone, a drugie przez dogadanie się i jak mówi - dopoki nie będzie miał sądownie przynanych alimentów na małego - nie rozpoczyna sprawy o rozwód, żeby żona nie miała większych roszczeń. ale zaczął to wszystko regulowac. I teraz nie mam juz takiej jasności w glowie, niby nie ma żadnej kobiety, do ktorej mógłby/chciałby wrocić, żadna z nich także tego by nie chciała. A ja myślę juz tylko o nim. I nie ogarniam tego wszystkiego myślami. chcę być z nim, ale chcę też mieć dobry związek. zawsze myślałam, że nie, że żonaci, że z dziecmi odpadają, że nie dam rady, a teraz poznałam kogoś, kto w tej kwestii ma wszystko, czego nie chciałam. Ale jest przy tym wspaniałym człowiekiem, świetnym mężczyzną i ciągnie mnie do niego.

Gość no i ?????
Jesteś aż tak brzydka ze chcesz się pakować w taki gówniany związek ? Ile masz lat?

Gość happy_pills
25.

Gość gość
mysle, ze poki co powinnas podchodzic z dystansem do tego zwiazku i nie snuc planow na przyszlosc. Chcesz byc z nim, jednak dostrzegaj tez Jego reakcje i czy on tez tego wszystkiego chce. Nie zapominaj, ze on jest po przejsciach i latweiej mu podjac decyzje o rozstaniu nie ma znaczenia, zona, kochanki, dzieci... jak dla mnie skomplikowany zwiazek i bym myslal o sobie czy nie bede kolejna ofiara...

Gość no i ?????
Jesteś młodziutka i masz czas na znalezienie porządnego faceta .. Nie pakuj się w taki beznadziejny związek.

Gość supergość
Wspaniały człowiek, świetny mężczyzna... ...żonaty, który grzmoci wszystko co mu na drzewo nie zdąży sp...lić. hłe..,hłe...hłe. A ty co bidulko? Nie umisz włazić na drzewa??

Gość happy_pills
wiem, może w porę nie uciekam. na początku, po dwóch latach bez kogoś bliskiego myślałam, że ok, jest tak i tak, ale wszystko do poukładania, do naprostowania. a teraz już nie mam do tego wszystkiego dystansu.

Gość jako1981
Dziewczyno daj sobie spokój bo będziesz później płakać. Za młoda jesteś na taki związek.

Gość supergość
No to ci porwóże: twoja kuciapka sprowadzi cie na manowce. Bo ona rządzi tobą i tobą kieruje. Ten wspaniały człowiek i super mężczyzna zrobi ci bachora, strzepnie resztki z fiuta i pójdzie pod następne drzewo. koniec wróżby

Gość gość
Autorko, potrzebny Ci kolejny burzliwy związek? Jeżeli za takim związkiem tęsknisz to znalazłaś odpowiedniego faceta.

Gość gość
autorko,supergosc udzielil Ci super rady -zgadzam sie z gosciem a ten Twoj mezczyzna jest naprawde wspanialy,swietny( bo ma dzieci z kilkoma kobietami-ciekawe ,ze nigdzie nie zadomowil sie na dluzej skoro taki wspanialy ,swietny) i dlatego wlasnie ciagnie Cie do niego.

Gość happy_pills
Nikt z Was nie napisał, że to nie najgorsze co może się przytrafić, że nie koniec świata, że można wszystko poukładać jak tylko się chce, że przecież chodzi o miłość. A ja na to tak właśnie patrzyłam. Dzięki.

Gość supergość
O miłość??? Chyba knura do lochy.

Gość gość
dziewczyno o jakiej milosci Ty mowisz? jestes jeszcze tak mloda ze wierzysz w idealy - slusznie, jednak wez pod uwage, ze w zyciu to nie wszystko. Zreszta, to Twoje zycie i nie radz sie nikogo tylko rob tak jak uwazasz. Kazdy ma swoje do przezycia, do szczescia czy tez rozczarowania ale co przezyjesz to Twoje...

Gość supergość
25 lat - młoda??? No tia - co przeżyjesz (jako locha) - to twoje. Bo przecież: "jesteś tego warta". Phi

Gość gość
chcesz cennej rady? Porozmawiaj z bylymi Twojego ukochanego.Jesli jest naprawde takim wspanialym czlowiekiem to zlego slowa o nim nie uslyszysz.Widocznie facet nie ma szczescia do kobiet a tamte to....."zle kobiety byly"? ;)

Gość szarlotka 71
ehh kobiety sa jednak głupie .Na własne życzenie pakujesz się w takie gówno a później ryk ze sama z dzieciakiem zostaje.