Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lejkilma.

Escapelle, skąpy okres, tabletki anty

Polecane posty

Gość lejkilma.

Zatem, 25 maja doszło do niezabezpieczonego stosunku (zabezpieczenie zawiodło). Dzień później przyjęłam tabletkę escapelle. Okres miałam 6 maja, więc powinnam dostać 5/6 czerwca kolejny. I owszem, wieczorem 6 maja tuż przed pójściem spać zauważyłam krew na wkładce więc nie zastanawiając się zaaplikowałam tampona, rozpoczęłam blister tabletek anty (pierwszy blister) i poszłam spać. Rano jednak okresu praktycznie nie było, jakbym się uparła to cały dzień przeleciałabym na wkładce i nadal nie byłaby całkowicie zabrudzona. Nie wiem teraz czy mam to traktować jako bardzo skąpy okres z powodu escapelle, czy plamienie, bo jesli to jest zwykle plamienie po escapelle to co z faktem rozpoczęcia tabletek anty? Może ktoś pomóc, bede wdzieczna. Do ginekologa moge najblizej wybrac sie w srode.

Gość lejkilma.
chciałabym dodać, że to już 3 dnień (nie liczac tego wieczoru) tego rzekomego okresu i sytuacja sie nie zmienila, nic ze mnie nie leci. A jednak mam bolace piersi i "czuje " nie tyle co ból ale ze cos sie dzieje w moim podbrzuszu.

Gość katamaranka
?? bralas escapelle uzywajac tabsow anty?? a po co?

Gość lejkilma.
a i po wzięciu escapelle 28 czy tam 29 byłam u ginekologa i wszystko bylo ok

Gość lejkilma.
nie brałam, od tego cyklu rozpocząć chcialam

Gość katamaranka
25 maja niezabezpiecz stosunek, 6 maja pierwsza tabl anty? chyba mies pomylilas??

Gość lejkilma.
tak tak chodzilo ze 6 czerwca dostalam, wybacz

Gość katamaranka
moim zdaniem esc nie jest obojetna dla zdrowia mogla zaburzyc ci cykl ja bym sie nie martwila