Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żyłam w izolacji. Mam 24 lata, jestem dziewicą, nie mam znajomych

Polecane posty

Gość gość
Myślisz że to tak prosto zmienić . Mam 25 lat i podobną sytuację. Niedawno zaczęłam pracować i tam też mają mnie gdzieś choć staram się jak głupia, wychodzę do ludzi , staram nawiązywać jakieś kontakty , byłam na kursie i nic z tego nie wynikło . Samotność to chyba moje przeznaczenie

Gość gościówa12
Wiem, że nie jest łatwo, ale można. Mi się udało. Niestety w dużym mieście jest łatwiej i o pracę, znajomych, ciekawsze życie. Miasto oferuje dużo możliwości, jeżeli chodzi o spędzanie wolnego czasu i poznawanie ludzi. Dlatego zrobiłabym wszystko, żeby wyrwać się z małego miasteczka, czy ze wsi. I nie bójcie się portali randkowych. To dobry sposób na poznanie faceta, szczególnie, jeżeli jest się nieśmiałym. Ja te spotkania traktowałam też jako trening. Uczylam się rozmawiać z facetami, nie być taka dzika.

Gość gościówa12
Wiem, że nie jest łatwo, ale można. Mi się udało. Niestety w dużym mieście jest łatwiej i o pracę, znajomych, ciekawsze życie. Miasto oferuje dużo możliwości, jeżeli chodzi o spędzanie wolnego czasu i poznawanie ludzi. Dlatego zrobiłabym wszystko, żeby wyrwać się z małego miasteczka, czy ze wsi. I nie bójcie się portali randkowych. To dobry sposób na poznanie faceta, szczególnie, jeżeli jest się nieśmiałym. Ja te spotkania traktowałam też jako trening. Uczylam się rozmawiać z facetami, nie być taka dzika.

Gość gościówa12
Wiem, że nie jest łatwo, ale można. Mi się udało, chociaż miałam łatwiej co mieszkam w dużym mieście. Niestety w dużym mieście jest łatwiej i o pracę, znajomych, ciekawsze życie. Miasto oferuje dużo możliwości, jeżeli chodzi o spędzanie wolnego czasu i poznawanie ludzi. Dlatego zrobiłabym wszystko, żeby wyrwać się z małego miasteczka, czy ze wsi. I nie bójcie się portali randkowych. To dobry sposób na poznanie faceta, szczególnie, jeżeli jest się nieśmiałym. Ja te spotkania traktowałam też jako trening. Uczylam się rozmawiać z facetami, nie być taka dzika.

Gość gościówa12
Wiem, że nie jest łatwo, ale można. Mi się udało, chociaż miałam łatwiej co mieszkam w dużym mieście. Niestety w dużym mieście jest łatwiej i o pracę, znajomych, ciekawsze życie. Miasto oferuje dużo możliwości, jeżeli chodzi o spędzanie wolnego czasu i poznawanie ludzi. Dlatego zrobiłabym wszystko, żeby wyrwać się z małego miasteczka, czy ze wsi. I nie bójcie się portali randkowych. To dobry sposób na poznanie faceta, szczególnie, jeżeli jest się nieśmiałym. Ja te spotkania traktowałam też jako trening. Uczylam się rozmawiać z facetami, nie być taka dzika.

Jak ktoś nie wie, jak to jest, niech zamknie d**ę. Nie wystarczy studiować, czy pracowac by sytuacja się zmieniła. A skoro dajecie takie rady to znaczy, że totalnie nie znacie problemu. To ciągłe zmuszanie sie do niekomfortowych zachowań, patrzenie, jak dla innych to przyjemność, a my zmuszamy do zrobienia najprostszych rzeczy. Każdego mozę to wykonczyć, a jedyną alternatywą jest przegrane zycie w samotnosci

Gość gościówa12
Praca i życie na własny rachunek są bardzo ważne. To podstawa. Dalej jest już tylko ciężka, mozolna praca nad sobą. Nie trzeba mieć tłumu znajomych, wystarczą nawet jedna czy dwie osoby i już nie jest się samemu jak palec. Wystarczy odrobina determinacji i chęci, żeby wyjść z domu i zrobić coś ciekawego. Do tego nie potrzeba towarzystwa i pieniędzy. Trzeba tylko zrobić ten pierwszy krok.

Gość leedskalnin
mam tak samo,pogodzilem sie z tym,ale nie marnuje czasu i pracuje nad moim wynalazkiem,uwierz ze skoro nie potrafisz tego co wszyscy to potrafisz cos czego wszyscy nie potrafia,napisz do mnie a powiem ci jak robic rozne rzeczy.

Gość :+)
możecie zmienić wszystko od dowolnego momentu,mozecie wywrocic sobie zycie do góry nogami np. od tej minuty,wszystko jest możliwe jeśli tylko tego chcecie

Gość :+)
ale jeśli chcecie a nie chcielibyście,chcecie i to robicie bez lęku z odwagą i wierzycie ze to możliwe,i że tak właściwie juz jest -to najszybsza metoda,brak wiary zablokuje możliwości takie są zasady

Gość AndziaPik
A ja mam 27 lat i od lata sama zero przyjaciół - o facetach to już chyba nawet szkoda wspominać katastrofa za katastrofa już nawet nie wiem ilu ich było :( z każdym koszmar każdy miał mnie generalnie gdzieś każdy tyko udawał a tak naprawdę miał mnie za idiotkę zero uczuć zero miłości gorzej jak smieć a ja robiłam wszystko zeby mnie ktos wreszcie pokochał. Prace miałam wiecej generalnie spedzłam w niej od rana do ciemniej nocy było mi to na reke bo i tak nie miałam co robic w domu robiłam studia z nadzieja ze moze tam znajde kogos przyjaciela chopaka moze meza eeee mineło 6 lat studia skońćzyam i nic zero nikogo z praca teraz tezz dramat siedze w domuuu i szak mnie trafia powoli a moja ostatnai nadzieja "facet" da mi do zrozumienai zebym mu daął swety spok albo zebym przychała z koelznka na trojkacik ....nooo boskooo a jak go zwyzyałam to m isie zasmaił wiedziałaem ze to zadziała hahahaha .....27 lat ..... a dla ludzi jestem jakby mnie wcale nei było .....w domu to juz dramat bo kiedy slub kiedy dziecko kiedy wreszcie cos ... niby z kim i niby jak DLA TEGO SWIATA JESTEM ALE JAKBY MNIE WCALE NIE BYŁO NAWET NIE MAM DO KOGO GUPIEGO SMSA WYSŁAC :(

2013.06.10 dawno większych bzdur nie czytałem... g'ówno wiesz o życiu i chorobach psychicznych...

Gość gość
Takich ludzi jest duzo. Gdyby tacy ludzie mogli w jakis sposób sie poznac i zakumplowac to by wiele ulatwilo.