Gość serdarka Napisano Czerwiec 9, 2013 Witajcie.. nie wiem jak zacząć. Dwa lata temu rozwiodłam się. Byłam żoną obcokrajowca. Nie ułożyło nam się- różnice kulturowe a może różnice charakterów...do dziś do końca nie wiem. Teraz jestem singielką. Chodzę na randki i chyba szukam prawidziwej miłości. Jestem po 30stce i pracuję w miedzynarodowej firmie. Niestety kilka tygodni temu w mojej firmie pojawił się niezwykle przystojny i czarujący facet. Od razu zwróciłam na niego uwagę z wzajemnością. Niestety cała magia prysła gdy okazało się że pochodzi z tego samego kraju co mój były partner a ja obiecałam sobie (i rodzinie) że nigdy nie zwiżę się już z obcokrajowcem. Wyraźnie nas do siebie przyciąga. Jest przysłowiowa "chemia" ale oboje nadal trzymamy dystans...Czy powinnam dać nam szanse? Okropnie się boję że znów wpadnę w to samo bagno....Poza tym to kolega z pracy z którym spędzam osiem godzin dziennie i to głównie na współnych wyjazdach.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach