Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie przyjaciol na obczyznie czy w Polsce?

Polecane posty

"Hahaha suczko hau hau, no zaszczekaj jeszcze i ladnie aportuj panci" slyszalam o tym, ze masz taki silny pociag do czteronogow ze z jednym psem sasiada ponoac nawet wspolzylas;-/ biedna psina;/ moja psycho-fanka regularnie opisuje swoje doznania ;-)

Gość gość
Hahaha ojej siunia sie wkurzyla ze ja nakrylam i wiem kim jest ;) Pamietaj swiat jest maly, bardzo maly. ;) A z tym twoim sprzedawaniem tego chlamu na allegro, dziecko drogie, nie osmieszaj sie. Z Indii raczej ciezko bedzie ci wysylac te rzeczy do Polski ;) buhahahha

" [zgłoś do usunięcia] gość Hahaha ojej siunia sie wkurzyla ze ja nakrylam i wiem kim jest " amoja psychfanka dalej o swoich zapedzach ku zwierzatkom;-) pupcia swedzi co nie?;-) "Pamietaj swiat jest maly, bardzo maly" owczywsicie - sadzac bo tobie to nawet umysl moze byc waski, bardzo waski;-) "A z tym twoim sprzedawaniem tego chlamu na allegro, dziecko drogie, nie osmieszaj sie" jak mnie "nakryla" - tak wyplatam welnianie skarpety ktore sprzedaje potem;-) masz z tym jakis problem?;-) wiem ze prosilas zebym dlaciebie tez wyplatla - ale nie dla psa kielbasa (choc wiem ze pieski lubisz, oj lubisz;-) "Z Indii raczej ciezko bedzie ci wysylac te rzeczy do Polski buhahahha" jaaasne;-) tak samo jak z filipin w komsos ale obcykalam obydwie opcje;-)

Gość gość
Z Indii czy z Filipin jedno i to samo Azjatycka ROR. A moze raczej wolisz Paula? Hmmm... ? Oj Paula, Paula, gluptasku ;) ;) zoncia ciapatego sie wkurza widzę :D :D :D :D A ja tu mam polewke ;)

"gość Z Indii czy z Filipin" no zwlaszcza jak ktos na geografii nie uwazal - tylko narzady rozrodcze wielbladow i pieskow w tym czasie wolal ogladac ;-) " jedno i to samo Azjatycka ROR. A moze raczej wolisz Paula? Hmmm... ?" mozesz sie do mnie zwracac krasnalu ogrodowy;-) albo jej krolewska mosc, (moja psycho fanka nie zauwazyla ze jestem wlascicielka kafe i wszystkie nicki sa moje, ale moze sie polapie w koncu;-) "Oj Paula, Paula, gluptasku zoncia ciapatego sie wkurza widzę" masz racje wkurzylam sie - az mi zylka pekla w pupci ( ze zlosci;-) "A ja tu mam polewke" no widze wlasnie;-) jak mowi przyslowie " a glupiemu i tak radosc...." ;-)

Gość gość
Jeszcze seplenisz? ;) No nic Paula, ide na miasto, a tobie radze uwazaj na te swoje aukcje na allegro, bo jak nic nie sprzedasz to nie zarobisz bidulko ;) Dla zainteresowanych; Paula czyli ROR lub Azjatycka handluje rzeczami z Indii na allegro (filmy, ciuchy, kosmetyki itd). I ma meza Hindusa oraz corke ;) Ot bizneswomen od siedmiu bolesci. Chyba wszyscy z tej Lubelszczyzny tak maja ;) :D

" No nic Paula, ide na miasto, " jaaaasne;-))) "wierzymy" ci - na pewno "dziesz";-)) ale i tak wrocisz - tak juz maja takie jak ty;-) as easy as it is;-) "a tobie radze uwazaj na te swoje aukcje na allegro, bo jak nic nie sprzedasz to nie zarobisz bidulko " nie szkodzi - teraz wystawilam bazar ze skarpetami przez okno - idzie lepiej niz sprzedaz online;-) a radzic to mozesz swoje matulci;-) "Dla zainteresowanych; Paula czyli ROR lub Azjatycka handluje rzeczami z Indii na allegro (filmy, ciuchy, kosmetyki itd). " tak, tak - to wszystko prawda;-) ;-) ale ostanio zrobilam maly rebranding i zcaezlam handlowac tylko skarpetami ktore osobiscie tkam i na zyczenie moge polizac;-) as easy as irt is;-) "I ma meza Hindusa oraz corke " jak dzieiwca i stara panna w jedbym moze miec corke, hm?;/ i jeszcze sprostowanie : mialam meza z dubaju, ale nie byl bogaty i tzrymal mnie w piwnicy, wiec ucieklam do hinuda, potem byl filipinczyk, a ovecnie ejstem zareczona z kosmita i czekam na wize do jego galaktyki;-) "Ot bizneswomen od siedmiu bolesci. Chyba wszyscy z tej Lubelszczyzny tak maja" do diaska;-) ot, "rozszyfrowala" mnie koleznaka forumowa ktopra od kilka m-cy wypisuje do mnie rozpaczliwe wiadomosci

ROR - odnośnie Twojego postu. Ja odpowiedziałam przyjmując polską definicję słowa "przyjaciel" bo chyba o to autorce chodziło. Sama takich bardzo zażyłych kontaktów z bądź co bądź obcymi ludźmi nie uznaję :)

Gość gość
Ja mam Polke, Slowenke, Angielke, albanke I poludniowoAfrykanke. No a w Polsce tez mam przyjaciol.

Gość gość
Moim najlepszym przyjacielem jest muzulmanin...no tak jakos wyszlo..;)

Gość gość
Moorland,a na czym polega da odrebnosc polskiej definicji slowa przyjaciel...?!?

o tej odrebnosci definicji slowa "prztjaciol' - to napisalam ja ( a moorland sie odnisola do tego). W mojej ocenie w PL za przyjaciela uwaza sie kogos wyjatkowego, kogos z kim lacza wyjatkowo bliskie wiezy emocjonalne, ktory w razie czego wyratuje z opresji - nie baczac na walsne koszty itp. - moim zdaniem jest to definicja pelna patosu i ciezaru;/ (oczywoecie nie owie ze jest to jedyna definicja slowa przyjaciel w PL, ale ze ta jest dosc powszechna). Dlatego ludziom sie czesto wydaje ze np. kolezanka z mlodosci/dziecinstwa jest ta "prawdziwa przyjaciolka". Podczas gdy w innych spoleczenstwach - to slowo traktuje sie bardziej z przymruzeniem oka i przyjacielem jets kazdy z kim dobrowlnie i milo spedza sie czas;-)

Gość gość
W krajach poludniowoamerykanskich mozna uslyczec na kazdym kroku "amigo",czyli przyjacielu,co nie znaczy,ze jest to definicja przyjazni w tych krajach! Natomiast,ze prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie-jest uniwersalne!

nie zgadzam sie z tym powiedzeniem;-) nie podoba mi sie taka definicja wiec jej nie uznaje - przyjazn to nie ratowania komus tylka z opresji;/

Gość gość
Ty rzeczywiscie wielu rzeczy nie rozumiesz,ROR.A juz prawdziwej przyjazni to na pewno.Pozostaje ci ta wersja podana wyzej...amiga :-D

"Ty rzeczywiscie wielu rzeczy nie rozumiesz,ROR." x zlotko - przekrecasz moje slowa ;-) nie napislaam, ze nie rozumiem tylko ze nie akceptuje;-)poz atym proponuje wypwoiadca sie wwe wlasnym imieniu zamiast podpieraxc sie moim autorytetem, ok?;-)] x A juz prawdziwej przyjazni to na pewno" x hahahah - o tym patosie "prawdziwej" przyjazni i tego definiowania mowilam wczesbiej wlasnie;-) x Pozostaje ci ta wersja podana wyzej...amiga x co mi pozostaje - to mozesz sobei tylko pofantazjowac;-) czasem lepszy niejeden amigo od "prawdziwych" ciezkich w formule przyjaciol;-)

Gość gość
Co to za durne babsko to ROR.Po co jej odpisujecie ?!?!?!?!?!?!?!?!

"gość Co to za durne babsko to ROR.Po co jej odpisujecie ?!?!?!?!?!?!?!?!" x i nastepna co to nie ma nic do powiedzenia w temacie a tylko o/do ROR chce gadac;-)

Gość gość
"amigo" w tym opisanym wyzej latynoskim przypadku nie znaczy absolutnie nic.Chociaz i tak trudno powiedziec "amiga"do ror,bo jest za agresywna . I nie odpisuj ror tym twoim cytowaniem kawalek po kawalku,bo i tak upstrzony toba caly temat!

" [zgłoś do usunięcia] gość "amigo" w tym opisanym wyzej latynoskim przypadku nie znaczy absolutnie nic.Chociaz i tak trudno powiedziec "amiga"do ror,bo jest za agresywna " x alez oczywiscie;-)) ja jestem agresywna na tym forum;-) ba! mysle ze jestem jedyna agresywna tutaj osoba - reszta to uosobienie nie-frustratow;-) ;-) ;-) x I nie odpisuj ror tym twoim cytowaniem kawalek po kawalku,bo i tak upstrzony toba caly temat! x rozkazy to sobie mamusi mozesz wydawac - ja nie mam natury podporzadkowywania sie byle komu, as easy as it ;-) x rzygam ROR x wisi mi to kolo nosa;-) ;-) ;-) x ror uprzejmie cie proszę W*********J Z TEGO FORUM TĘPA GNIDO (nie, nie podniosłaś mi ciśnienia nie schlebiaj sobie." x hahahhahahhahahahaahahahhahah ;-) "jaaaasne" - nie podnioslam;-) twoje przwzwiska mnie jedynie bawia rybko;-) x nie jestem tez twoja psychofanką za to uważam że psychiczna jesteś właśnie ty a to forum jest twoja terapią niestety x jasne - "nie jestes" moja psycho-fanka, a tylko winni sie tlumacza;-) a twoja subiektywna opinia na moj temat jest mi obojetna - mozesz mnie uwazazac za chora psychicznie/ lekomanke/ zlosliwa dzieuche czy nawet krasnala ogrodowego - whatever;-)

Gość gość
możesz byc i krasnalem ogrodowym.nie zmienia to faktu że jesteś j******a:D

Gość gość
Tu watpliwosci nie ma-i w tym przypadku fakt ,ze JEJ to wisi,gdziekolwiek zreszta,akurat ma znaczenie...Teraz mi odpisz,ROR!!!

Gość benedicte
Ja mam -na obczyznie,ale teraz w innym kraju niz ja.Za to widze,ze na tym forum jest bardzo,ale to bardzo nieprzyjaznie.

Gość gość
ani tu ani tu za granica - mialam kiedys kolezanki, okazalo sie ze to zaklamane falszywe ku**wy* ( bo jak mozna nazwac kogos kto zdradza przyszlego meza wdajac sie w kilkumiesieczny romans np. albo zdziera pieniadze ze swojego faceta a swoje przepi***a na przyjemnosci) w oczy ladnie a za plecami cie obgaduja dziwki..

Gość gość
ej tam-kolezanek to mozna miec tuziny.W pracy mam kilka i trudno kazda oceniac wg.jak traktuje swojego faceta.

Znajomych - sporo ale przyjaciół (poza najbliższą rodziną) w ogóle. Z natury jestem bardzo nieufny i widzę, że znaczna część osób wokół mnie jest fałszywa, zachowuje się sztucznie, ''gra'' i widzi cię tylko wtedy gdy ma potrzebę. Takich osobników wyczuwam na odległość i jeśli muszę to się dostosowuję i prowadzę z nimi tę ''grę'' ale swoje wiem. Na nich liczyć nie można. Jestem raczej typem niezależnego samotnika, więc potrafię żyć bez gromady przyjaciół Ciekawostka: Nie da się ukryć, że geje mają mnóstwo damskich przyjaciółek :D Mam takiego znajomego w pracy, gej za którym wszystkie laski szaleją, uwielbiają jego towarzystwo i wybaczają mu nawet to, że jest leniwy i nieodpowiedzialny.

czarodziejuk - bo znajomym z którymi dobrze nam się rozmawia łatwiej wybaczyć niedociągnięcia które nas nie dotyczą :P

"możesz byc i krasnalem ogrodowym.nie zmienia to faktu że jesteś j******a" Tu watpliwosci nie ma-i w tym przypadku fakt ,ze JEJ to wisi,gdziekolwiek zreszta,akurat ma znaczenie...Teraz mi odpisz,ROR!!! x a moja psycho-faneczka dalej ujada i skomle o grosik o mojej uwagi;-) as easy as it is;-)

Gość gość
Jezeli umiesz czytac,to grzecznie zaskomlalas ty,rorze...Ona ci dala rozkaz z wykrzyknikiem i ty go wykonalas :-D