fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 9, 2013 Otóż mój alergolog przepisał mi inhalator, który można stosować zarówno w sytuacjach, kiedy robi mi się duszno, jak i do kuracji rano i wieczorem. Lek ten jednak trzeba przechowywać w lodówce i tutaj rodzi się moje pytanie - przecież duszności mogą mnie wziąć poza domem, czy w takim razie mogę ten lek brać ze sobą np. na 2 h do torebki czy ma on pozostać w lodówce i lepiej go nie ruszać? Niestety zapomniałam zapytać o to alergologa, a następną wizytę mam dopiero za miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nailusia Napisano Czerwiec 9, 2013 A co to za lek? Ventolin lub berodual? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 9, 2013 Fostex. Ventolin był za słaby : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Nikt nic nie poradzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fanka Manchesteru United :) 0 Napisano Czerwiec 10, 2013 Może jednak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość InhalatorDlaDzieci_pl Napisano Czerwiec 10, 2013 Zapraszam na ta stronę, tam się dowiesz wiecej: http://InhalatorDlaDzieci.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach