Gość gość1234 Napisano Czerwiec 10, 2013 Więc tak w skrócie postaram się powiedzieć o co mi chodzi... Jakiś rok temu poznałam u znajomej na imieninach pewnego faceta z którym trochę pogadałam, wymieniliśmy się numerami i tyle. Ze względu na to że mieszka on...400km ode mnie, utrzymywaliśmy kontakt ale w formie telefonu. Czasem rozmawialiśmy, dobrze się dogadywaliśmy, po prostu fajny kolega. Od pół roku mniej więcej zaczęliśmy rozmawiać na Skype dosłownie dzień w dzień całymi wieczorami, czasem też nocami. Trwa to do tej pory. Niestety czuję że od pewnego czasu coraz bardziej go lubię coraz częściej o nim myślę, naprawdę mi się podoba. Ale niestety nie jestem typem bezpośredniej osoby która potrafiłaby wprost mu powiedzieć o tym, choć chciałabym wiedzieć czy mam u niego jakieś szanse, czy może on ma podobnie... Powiedzcie mi proszę was, jak mogę się dowiedzieć jaki jest z jego strony stosunek do mnie, co mogę zrobić zeby się przekonać, albo żeby jemu dać jakoś to do zrozumienia że nie jest dla mnie zwykłym kolegą/przyjacielem...Doradźcie mi bo ja już nie wiem co mam zrobić kiedy chciałabym wiedzieć na czym stoję...bardzo was proszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach