Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość1234

Poradźcie mi co mam zrobić...

Polecane posty

Gość gość1234

Więc tak w skrócie postaram się powiedzieć o co mi chodzi... Jakiś rok temu poznałam u znajomej na imieninach pewnego faceta z którym trochę pogadałam, wymieniliśmy się numerami i tyle. Ze względu na to że mieszka on...400km ode mnie, utrzymywaliśmy kontakt ale w formie telefonu. Czasem rozmawialiśmy, dobrze się dogadywaliśmy, po prostu fajny kolega. Od pół roku mniej więcej zaczęliśmy rozmawiać na Skype dosłownie dzień w dzień całymi wieczorami, czasem też nocami. Trwa to do tej pory. Niestety czuję że od pewnego czasu coraz bardziej go lubię coraz częściej o nim myślę, naprawdę mi się podoba. Ale niestety nie jestem typem bezpośredniej osoby która potrafiłaby wprost mu powiedzieć o tym, choć chciałabym wiedzieć czy mam u niego jakieś szanse, czy może on ma podobnie... Powiedzcie mi proszę was, jak mogę się dowiedzieć jaki jest z jego strony stosunek do mnie, co mogę zrobić zeby się przekonać, albo żeby jemu dać jakoś to do zrozumienia że nie jest dla mnie zwykłym kolegą/przyjacielem...Doradźcie mi bo ja już nie wiem co mam zrobić kiedy chciałabym wiedzieć na czym stoję...bardzo was proszę

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować