Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaasiiiiiiaaaaa

ciekawy sposób na zaoszczędzenie pieniędzy, dla mam maluchów

Polecane posty

Gość Asia i Krysiek
Takiego wynalazku nie widziałam:P Ale może sama się zaopatrzę? Mam kilka takich naprawdę ładnych eleganckich bodziaków na wyjście gdzies na uroczystość z dzieckiem a czasem az szkoda jak się tak dopina ledwo co i już do worka i do szafy..Moze nawet sobie kupie ze 2 takie:P

Gość gość
faktycznie ciekawe że też sama na to nie wpadłam :)

Gość gość
Jak dla mnie bez sensu. To i tak tylko na długość idzie a na szerokość to żaden przedłużacz nie pomoże. Ale jak kto woli.

Gość gość
o matko co to za bubel :O za tą cenę to juz mozna body jakies kupic. Zreszta jak to by wyglądalo, body z jakąś szmatą w kroku :O dziwne, że ktos te szmaty kupuje

Gość gość
dziecko raczej rośnie w górę a nie w szerz :)

Gość gość
One są na rynku od wielu lat. Ale amerykę odkryłaś... :o Tylko że te z Allegro to są badziewne samoróbki, a w normalnych sklepach internetowych można kupić markowe porządne i trwałe. Są też rosnące ubranka dla dzieci z kilkoma rzędami nap, zawijanym pasem, zawijanymi rękawami, zawijanymi nogawkami, ale kosztują bardzo dużo pieniędzy dla Polaków.

Gość gość
A to ciekawe -wg ciebie brzuszek i klatka piersiowa nie rośnie ?

Gość gość
A to ciekawe -wg ciebie brzuszek i klatka piersiowa nie rośnie ?

Gość gość
Nie rośnie na tyle, żeby wadziło z normalną elastycznością bawełny w ubraniach. No chyba że masz ubrania z bazaru albo najtańszego marketu z takiej bawełny jak prześcieradło, co się nie rozciąga. Większość normalnych jest miękka, elastyczna i spokojnie wchodzi na większe dzieci

Gość gość
Akurat te bazarowe mają spora tendencję do rozciągania. Ale mniejsza z tym jak dla mnie zbędna rzecz ten przedłużacz.

Gość gość
wg mnie fajna sprawa, wiadomo ze nie chodzi o to aby nosić dane body kilka lat :) ale czasem faktycznie już lekko ciągnie czy się odpina więc można się poratować takim body i miec z niego jeszcze korzyść. dziecko zdecydowanie szybciej rośnie w górę niż w szerz, przynajmniej moje.

Gość gość
fajne dla dzieciaków które maja grubsze uda, dzięki tym wstawką body nie wpijałoby się w skórę i nie trzeba rozciągać otworów na nogi ;)

Gość gość
przepraszam "tym wstawkom" :D

Gość asdfghjklsdfghj
Widziałam je już dawno, ale te z linku są tandetnie wykonane. Samemu można takie coś uszyć prawie za darmo.

Gość gość
"Akurat te bazarowe mają spora tendencję do rozciągania. Ale mniejsza z tym jak dla mnie zbędna rzecz ten przedłużacz." Nie chodzi o permanentne rozciąganie ani rozciągnie w praniu i odkształcanie tylko elastyczność. Po zdjęciu z ciała wracają do pierwotnego kształtu. Po praniu też nic się nie robi. Jeśli nie potrafisz sobie tego wyobrazić to widocznie nie masz dobrych gatunkowo ciuchów. (Nie piszę złośliwie.)

Gość gość
czego to ludzie nie wymyślą :)

Nie maiłam z allegro, ale miałam szwedzkie ubranka dla dziecka i tam takie przedłużacze były w komplecie :) bardzo praktyczne i moim zdaniem dobry pomysł :) tylko nie wiadomo czy zapinki będą pasować do ubranek innej firmy

Gość gość
no moje dzieci juz wyrosły z body szkoda ze wcześniej nie wiedziałam o takim wynalazku :) może smieszne ale przydatne