Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamaMama22

Szukam drugiej samotnej mamy, która wynajmie wraz ze mną mieszkanie.

Polecane posty

Gość SamaMama22

Mam 22lata i sama wychowuję 5letnią córeczkę, czy są dziewczyny w takiej sytuacji jak ja i są chętne się usamodzielnić? Ja póki co mieszkam z rodzicami ale w domu jest mało już miejsca a mieszka tu sporo osób, chcę się odciąć i decydować o wszystkim sama, stanąć na własnych nogach. Myślę że na start trzeba jak najoszczędniej więc szukam współlokatorki. Tak na prawdę miejsce w którym zamieszkam jest mi obojętne, może to być warszawa, lublin, bądź jakieś mniejsze miasto-ważne aby była praca. Jestem z woj lubelskiego w każdym razie. Czekam na propozycje, może któraś z was mieszka sama, może tak jak ja chce się wyprowadzić od rodziców lub po prostu nie ma gdzie mieszkać..?? Proszę o komentarze, jeśli ktoś będzie zdecydowany to się skontaktujemy mailowo.

Gość anit180
witam jaj rowniez poszukuje osoby ktora wynajmie ze mna mieszkanie rowniez jestem samotna matka mam 24lata i 5letniego syna,poszukuje mieszkania w bielsku bialej,czy jestes zainteresowana?? to moj e-mail anitka2315@o2.pl odezwij sie

Gość gość
"może to być warszawa, lublin, bądź jakieś mniejsze miasto-ważne aby była praca" co ty myslisz ze znajdziesz szybko prace? i kto zostanie z dzieckiem? współlokatorka?:D

Gość gość
dokladnie, najpierw znajdy prace a pozniej sie przeprowadzaj.

Gość gość
z praca akurat problemu nie bedzie i swietnie ze was to bawi... A nie rozumiecie problemu wiec nie oceniajcie ludzi ktorych nie znacie.ciekawe czy wam byloby latwo gdyby zycie pokazalo wam jak jest ciezko. Glupie komentarze zostawcie dla siebie.

Gość gość
całkiem nieglupi pomysł...

Gość gość
Nie słuchaj ich, znajdziesz pracę na pewno. Dobrze robisz szukając kumpeli, no i córcia będzie miała towarzystwo do zabawy

Gość gość
ja tez chetnie bym wynajela mieszkanie z druga samotna mama,tylko jak narazie brak chetnych,a chcialabym wkoncu mieszkac sama z synkiem..

Gość gość
może chce zostać panią do towarzystwa i dlatego taka pewna, że praca będzie

Gość gość
pewnie jest fryzjerką

Gość gość
też pomyślałam o pani do towarzystwa.. :D