Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studiapomozcie

Prosze o pomoc. Chodzi o studia.

Polecane posty

Gość studiapomozcie

http://www.pw.edu.pl/Kandydaci/Studia-stacjonarne-I-stopnia Za cholere nie moge znalezc rejestracji online. Przekopalam cala strone. Czy ktos wie jak sie tutaj zarejestrowac? Nie chodzi o logowanie , tylko rejestracje. Bo do logowania jakis numer jest potrzebny. Nie wiem jak to zrobic. A mi chodzi o rejestracje.

Gość studiapomozcie
Ale tu jest strefa logowania wlasnie. A bnie rejestracji. Tam trzeba wpisac numer kandydata. Ktorego ja nie posiadam jeszcze. Wlasnie w tym problem.

Gość studiapomozcie
to jest ''Wejście dla osób już zarejestrowanych w systemie''. Ja nie wiem gdzie sie zarejestrowac w sytsemie. I za cholere znalezc nie moge tego.

Gość Po lewej stronie masz wybór
miasta, w którym chcesz studiować i potem wchodzisz w wybór kierunku i rejestrowanie. Weszłam tam i znalazłam to w 30 sekund. No ale ja skonczyłam polibudę w czasach, gdy cos trzeba było umieć, przynajmniej logicznie mysleć ;P

Gość Po lewej stronie masz wybór
miasta, w którym chcesz studiować i potem wchodzisz w wybór kierunku i rejestrowanie. Weszłam tam i znalazłam to w 30 sekund. No ale ja skonczyłam polibudę w czasach, gdy cos trzeba było umieć, przynajmniej logicznie mysleć ;P

Gość studiapomozcie
Juz wiem w czym problem. Przegladarka mi nawala i nie otwiera wszytskich linkow. Sprobowalam na chromie i sie teraz otwiera. Dzieki.